jo jag fick betala dyrt...

Imorse ringde klockan 07:00 och jag skuttade upp för att koka kaffe. Eller skuttade... Jag åmade mig upp som en gammal tant. Jag kunde direkt konstatera att det INTE blir mer joggning under denna graviditet. Hela bäckenet värker och ryggen är tröttare än tröttast. Så ja, jag fick betala dyrt för den lilla springturen! Får vila upp mig nu och testa cykling eller crosstrainern, det borde vara mildare för bäckenet och ryggen?

Efter att jag gjort mig klar och druckit två koppar kaffe tog jag en promenad upp till mamma. Sedan åkte vi mot Sundsvall.

En heldag på Ikea och Birsta! Jag gjorde inga större köp, det blev mest smått som fick följa med hem. En blandning mellan nödvändigt och roligt... Vi åt även god lunch och hade det trevligt. Men visst blir man trött efter en hel shoppingdag? Speciellt som gravid, haha. Tack mamma för en fin dag!

När jag kom hem packade jag upp och donade. Kul kul. Mattias hade åkt och spelat golf. Men innan dess hade han varit å handlat och köpt en fin orkidé som stod i köket och väntade på mig. Älskling!!

Sedan kom han hem med tre hyrfilmer och lite götta. Så gissa hur denna Måndagkväll kommer att se ut?! Japp, en kväll i soffan. Och det känns som att jag behöver det. Vila upp mig! Ben, fötter, rygg, mage och allt annat i mig känns sop-slut... Har tagit en dusch nu och parkerat i soffan för resten av kvällen, det gör nog susen :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0