ja, det är värt massor...

Älskar dessa lugna kvällar... Allt flyter på och känns bara mysigt, inget gnäll och ingen 2,5 åring som får för sig att leka tvärtom-leken. En sådan kväll har vi haft här hemma på Frejavägen ikväll.

Killarna lekte på Elias rum längen. Jag fick då i lugn och ro dona på både ute och inne. Vattna blommor, ta reda på lite tvätt och plocka ihop.

Sedan var det dags för grabbarna att leka doktor. En medgörlig Elias, phew... Vi började med det redan igår, och fortsätter i några dagar. Vi köpte nämligen Revaxör till lilleman för att se om det kanske finns någon vaxpropp i små-öronen. Vi hör ordet "VA?" ungefär 100 gånger om dagen. Ofta så hör han ändå vad vi sagt (om man ifrågasätter), så det kanske bara är en "ovana" han har. Men vi kan ju alltid prova vaxlösande. Om inte annat så får han rena och fina öron! Det gick lika fint att spola öronen idag som igår. Duktig kille!

Sedan hoppade jag och Elias in i duschen. Mattias kom efter! Svettiga och lortiga efter denna extremt varma och klibbiga dag. Men efter en dusch, hårtvätt, insmörjning och klippa naglarna så är vi rena och fina igen. Utan minsta protest från Elias. Ja, sånna kvällar gillar vi. När familjen är sams hela kvällen och vi slipper slösa energi på att tjafsa. Dessa kvällar är värt massor!

Nu lider dock denna sköna kvällen snart mot sitt slut. Eller ja, vi har tänt ljus och laddat hem en bra film. Fast vem vet, vi kanske somnar mitt i filmen också... :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0