frisk bebis och vagnköp...

Vilken bra dag! Vi har fått titta på våran lilla bebis igen. Som i och för sig var mycket större än sist, hihi. En hel och frisk och fin liten skatt som bara mådde bra! Alla mått och inre organ var "perfekt enligt skolboken" sa hon, och det lugnade verkligen en orolig mamma.

Vi fick också se att moderkakan låg i framvägg, så det kan dröja lite innan jag känner de riktiga sparkarna. Det är väl därför jag blivit så tjock redan, för att den ligger framför! BF den 25 november.

Lilla vännen låg och tussade på sin stortå, ibland sträckte han/hon ut sig ordentligt och sedan fick vi en liten vink. Glada och lättade var vi när vi åkte därifrån! Älskade bebis.

Efter ultraljudet åkte vi till mitt gamla jobb och åt lunch, gott gott. Sedan var det tänkt att vi skulle kika på lite presenter, men det blev nånting helt annat...

Vi spontan-köpte en VAGN!

Vi har ju funderat en del på vilken vagn vi ska köpa. Ny? Begagnad? Elias blir ju nästan 3 år när bebisen föds, så någon syskonvagn behöver vi inte. Kanske en ståbräda, men det märker vi. Det enda kravet vi har haft är att det ska vara en kombivagn, alltså både sitt och liggdel. Dessutom har vi inte råd att lägga ut flera tusenlappar så vi har haft en liten "gräns" när vi tittat runt.

Idag kikade vi i en affär och fastnade för Acta Graco's Evo-vagn. En lätt och smidig vagn som hade ett bra pris. Vi slog till direkt, men vi köpte bara chassit och sittdelen nu. Liggdelen köper vi till hösten, färgen vi ville ha fanns inte inne nu. Elias ska få ha den här vagnen nu i sommar - ja dom gånger han vill åka vagn då, han kan ju så mycket själv nu, hihi.

För chassit, sittdel, åkpåse och regnskydd betalade vi 2500 kronor. Liggdelen kostar 1500 kronor, så för en komplett ny vagn blir det 4000 spänn. Lagom! Sedan köper vi nog även babyskydd till, som går att fästa direkt på vagnens chassi om man vill. Det är superlätt att lyfta av och på dom olika delarna. Den var även lätt att fälla ihop och tar nästan ingen plats. Vi är nöjda och det hoppas vi att barnen också blir!

Eftermiddagen har jag spenderar utepå. Middag i stan med Marlene, sedan åkte vi till min bror som hon skulle klippa håret på. Där blev jag kvar ett tag och drack kaffe.

Mattias spelar golf så jag ska väl dona lite här hemma nu innan sängen kallar. Ta in tvätten som hänger ute till exempel. Sedan somnar jag nog gott. Bebisen i magen är bra, och vagnköpet kan vi så gott som stryka från köpa-listan nu! <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0