från botten till toppen...

Onsdagen har bjudit på underbart väder! Vi hade en lugn morgon här hemma till att börja med. Kaffe, god frukost, påklädning... Sedan gick det bara utför. En gnällig Elias. En trött Mattias. Och en Sara med noll humör. Bryt ihop och kom igen!

Vi åt lunch och åkte upp till Norrvägen. Fyllde poolen, plaskade, solade, lekte och hade det gött. Sakta men säkert steg våra humör!

På tidiga eftermiddagen tog grabbarna en tupplur nere i mammas svala källare. Skönt. Jag och mamma tog en kopp kaffe, tittade på bebiskort på mig och solade. Blir våran bebis likt mig som liten, så får vi en mini-apa med mycket mörkt hår. Hihi.

När klockan var runt 16-tiden tog vi bussen till stan. Elias, mamma och jag. Mattias hade golfmatch! Lilleman tyckte verkligen att det var en häftig upplevelse! Han har aldrig åkt buss vad jag vet. Så det var därför vi åkte, hade ju kunnat ta bilen, men detta var mer uppskattat. "Fina stolar i bussen" var bland annat en sak som en lyrisk Elias sa. Goplupp!

När vi kom fram till stan åt vi hamburgare på Möljen. Mmm! Sedan strosade vi vidare mot hamnen. Köpte glass och tittade på båtar. Vi kände oss som turister, haha. Vi gick en bra bit längs med vattnet. Ut på bryggor, små stränder, kasta stenar, bada fötterna, spana efter båtar i havet och bara njuta i solen. Det var så underbart härligt... Elias såg verkligen ut att mysa!

Vi var i stan ungefär i tre timmar. Och promenaden vi gick blev nog en halv mil till slut. Så det var skönt att sätta sig på bussen och åka hemåt igen. Tusen tack till min kära mamma för en superbra idé och för allt du bjöd oss på! En fantastiskt härlig kväll i det fina vädret.

Nu är det kväller och vi tittar såklart på fotbollen. Heja heja våra svenska damer! Mer än så blir det inte ikväll, jag är fruktansvärt trött efter denna fina dag.

Vi laddar om inför morgondagen. Det blir ett besök hos Elias farmor och farfar. Hans faster och vilda kusiner är också där. Så det blir nog en rolig dag med mycket ståhej :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0