en skön sommarkväll...

Ikväll efter vår goda fiskmiddag, diskstök och annat plock - tog vi med oss vagnen på en promenad. Mattias skulle gå en golfrunda, så det var bara jag och lilleman på promenixen.

Vi hamnade tillslut hos min moster, trots att vi hängt med dom hela dagen var dom lika glada att se oss!

Jag fick en underbar lugn kväll i solen med lite choklad, medan Anette och Janne lekte med Elias. Vi var där i någon timme, och lilleman hade deras uppmärksamhet hela tiden. Gissa om han mådde bra?!

Det var bollekar, plocka smultron, bokläsning och gud vet vad dom pysslade med. Jag satt mest och njöt. Njöt av att bara få sitta stilla och njöt av att se Elias så lycklig! Han fick även en stor sköldpadda att ha med på stranden. Wow, tyckte han! När klockan hade tickat iväg till sena kvällen gick vi båda hemåt - nöjda och glada.

Här hemma var pappa och Peter. Jag tog reda på tvätt, vattnade blommor och tog en dusch med lilleman. Sedan var det en trött kille som stupade i säng. Gohjärta...

Mattias och Peter spelar spel nu medan jag ligger i söffa. En annan sov ju inte middag idag, så jag är dödstrött. Ska nog krypa till kojs snart och ladda batterierna till morgondagen :-)



Kommentarer
Anette

Jag å Elias i "skogen". Sicken go-fis han är :)

2013-07-13 @ 10:49:13
Frida

Men herregud, sötfisen! Fin bild på mamma och Elias, haha ❤

2013-07-13 @ 11:49:11
Sara

Ja visst är dom väl söta som smultron båda två, Frida?! ;) <3

2013-07-13 @ 14:42:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0