en skön fredagsmorgon...

Fredagsmorgonen var verkligen ljuvlig. Jag vaknade av mig själv kl. 06:45 och kunde verkligen inte somna om. När hände det senast?! Smög mig upp och stängde in två snarkande grabbar i sovrummet.

Slängde in en maskin tvätt och snörade på mig skorna för en promenad. Trots att det var tidigt så var det väldigt soligt och varmt ute. Det blev 40 minuters skön Bungy-promenad. Allt var stilla och lugnt, mötte bara nyvakna gubbar och tanter som var påväg till sina postlådor för att hämta tidningen. Så mysigt!

När jag kom hem kokade jag kaffe och satte mig ute i skuggan. Härligt...

Hängde även tvätten ute, gjorde en pastasallad för dagens äventyr, packade handdukar, gjorde mig klar och dukade ut frukost på framsidan. Lagom tills dess behagade pojkarna att vakna! Tröttisar... Hihi. En mysig frukost ute i sommarvärmen!

Sedan tog vi en promenad till Ica, hela familjen. Handlade lite smått och promenerade hem igen. Dags att göra något av dagen!

Vi åkte upp till Norrvägen först. Plask i poolen, lek och chill i solen. Sedan promenerade vi till min farmor och farfar. Elias plockade massor av hallon! Sedan fikade vi innan vi skulle till nästa destination.

Mot dellen! Vi åkte till Niklas stuga för att bada, äta pastasallad och leka. Emilia följde också med - till Elias stora glädje!

Men vi åkte mot regn och åska tyvärr... Fast där vi var klarade vi oss precis. Runt omkring oss regnade och mullrade det. Vi passade då på att äta. Sedan drog ovädret vidare och vi badade! Riktigt svalkande och skönt efter en varm dag som denna. Elias förvandlades till ett baddjur. Oj vad han badade! Vi var där i cirka tre timmar. Så gissa om en slutkörd kille somnade i bilen hem.

Väl hemma packades allt upp. Mattias åkte till sitt jobb för att hämta en grej och Elias ville titta på film. Så medan passade jag på att ta in tvätten och diska undan ett diskberg.

Nu är det Fredagsmys som gäller. Mattias kommer snart hem med pizza, mmm... Sedan ska vi titta på film och ha det bra bara :-)

Imorgon väntar nya äventyr - trav på Hagmyren!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0