en lördag på hagmyren...

Lördagen började lugnt. Hela förmiddagen spenderade vi i princip i sängen. Ni vet... en sån morgon när man springer tillbaka till sängen efter frukost, brottas, bygger koja med täckena och bara myser hela familjen! Väldigt skönt, ibland sådär.

Vi drog igång dagen på allvar vid 11:30 ungefär. Då först gjorde vi oss iordning, bäddade sängen, plockade ihop stöket och gjorde lunch till lilleman.

Mitt på dagen var vi redo att åka till Hagmyren! Jag, Mattias, Elias, Niklas och mamma.

Jag är inte hästintresserad, och det var hundra år sedan jag var på trav... Men nu när vi har Elias som tycker om att titta på djur - passade vi på att åka på trav när det var V75 här i Hudik. En riktigt folkfest! Drygt 7000 personer tror jag vi var.

En filt, fika, lekpark, härligt väder och två lyckliga killar som spelade på hästar. En mycket lyckad dag, trots att vi inte spelade hem storkovan! Elias somnade i sin vagn efter ett tag, så vi vuxna kunde slappna av och sitta stilla, hehe. Vi hörde åsksmällar runt omkring oss, men vi klarade oss precis! Inget regn tack och lov. Elias var nöjd med dagen han också. Hästarna sprang fort tyckte han!

På vägen hem blev jag sådär konstigt låg som jag har en tendens att bli nu när jag är gravid... Varm, trött och hungrig på samma gång. Inte bra! Då är det nära till tårarna, haha. Hade jag fått bestämma hade det blivit hämt-mat till middag idag OCKSÅ. Men det gick minsann inte herrn med på. Just då hade jag kunnat slå ihjäl honom. Men såhär i efterhand är jag glad att han stod på sig.

Vi slängde ihop en baconsås med sparris och pasta istället. Det gick på 15 minuter. Vips så hade vi en nyttigare middag än pizza, plus att vi fick över massor till lunch imorgon. Skönt!

Nu har vi gjort lite nytta medan Elias har lekt på sitt rum. Jag diskade undan och plockade lite medan Mattias betalade räkningarna.

Mer än så blir det nog inte. Vi vuxna är riktigt trötta... Det blir nog lek med Elias tills han somnar. Sedan sjunker vi ner i soffan framför en film :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0