en helt oplanerad söndag...

Imorse vaknade vi upp helt utan planer för dagen. Det är verkligen skönt ibland, avstressande...

Vi dukade ut frukost på framsidan och funderade på vad vi skulle göra resten av dagen. När vi hade ätit klart konstaterade vi allihop att VI MÅSTE BADA! Termometern visade 30 grader och vi höll verkligen på att flyta bort. In och packa badkläder!

Vi åkte till närmsta strand, som bara ligger 1 kilometer härifrån ungefär. Det är en herrans massa år sedan jag badade där på Kaked sist. Har trott att hela stranden "kollapsat" och att ingen längre sköter om den. Men till min stora glädje hade dom rustat upp allting. Nya omklädningsrum, fin sand, fräscha bryggor och inte alls igenväxt. Toppen!

Vi var i vattnet hur länge som helst, till och med badkrukan Mattias! Svalkande och skönt. Elias njöt verkligen... Han har lärt sig simma med flytring och armpuffar nu, så han tycker att det är riktigt roligt att ligga i vattnet. Han var till och med ute på det djupaste!

Till en början var vi ensamma där. Sedan kom en massa barn som Elias lekte med i vattnet. Lycka!

Efter 2,5 timme på stranden med massor av bad, sol, lek, vattenmelon och bus - var det dags att åka hem. Vi förväntade oss grin och protester, men lilleman var riktigt trött så han var nog rätt nöjd att få åka hem ändå.

Klockan var mellan 13 och 14 ungefär, så det var alldeles lagomt att äta lunch. Tacksam över att gårdagens middag fanns kvar! Vi åt maten ute i skuggan, lilleman var hungrig efter allt bus, sedan var det två trötta killar som stupade i säng. En välbehövlig powernap!

Själv packade jag upp badväskan, diskade & stökade undan i köket, bytte om till en sval klänning och har nu lagt mig på soffan ute i skuggan. Det fläktar ljuvligt nu!

Tror jag tänker ligga här och slumra tills grabbarna vaknar. Jag behöver inte dona med någon mat, för vi hade turen att få en inbjudan till middag på Norrvägen vid 16-tiden. Lyx! Sedan får vi kramas hejdå med Elias som åker till sin mamma... Ännu en vecka har rusat iväg. Men vi har hunnit med massor av roliga och somriga saker även denna vecka :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0