en fin kväll ute till sjöss...

När eftermiddagens bestyr var gjorda (mat, disk, ta reda på tvätt osv...) packade vi in oss i bilen och åkte ner till båten.

Oj vilken fantastisk kväll vi bjöds på! Solen strålade från en klarblå himmel och det blev alldeles vindstilla efter ett tag. LOVELY! Det var en nöjd liten kille som hjälpte pappa att styra båten. Den här gången var han inte det minsta rädd.

Vi stannade på ett ställe och metade från båten. Elias hade väl inte direkt tålamod att låta flötet vara i vattnet längre än några sekunder åt gången... Men han lyckades faktiskt få en liten abborre som han "drog upp" själv. Vi skrek att det nappade och då drog han upp spöet så Mattias fick tag i firren. Elias blev lite rädd när fiske kom upp, haha. Det var precis när jag filmade med kameran, så nu har vi på film när Elias får sin första fisk! Både far och son var stolta, hihi.

Efter någon timme på sjön - med mete, fika och ren avkoppling - var vi nöjda och styrde hemåt.

Här hemma brakade helvetet lös för Elias. Eller det började i båten hem redan... Han slog "dövörat" till, bara trotsade, skrek när vi bestämde, sparkades, slogs, försökte smita och grinade för minsta lilla motgång. Det var längesedan jag såg honom så hysterisk... Om jag ens varit med om det. Vet inte vad som flög i honom?! Hur som helst så somnade han utmattad i sin säng efter ett tag. Det är inte lätt att vara stor och liten på samma gång... Gohjärtat.

Nu är det kväller och dags att sova. Har tagit en dusch och förberett inför morgondagen. Har gjort en riktig go-sallad som vi ska ta med. Skönt att slippa styra med det imorgonbitti samtidigt som allt annat ska fixas. Hoppas vi får fint väder, och att det lilla monstret vi hade här hemma ikväll har förvandlat sig till vanliga Elias igen! :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0