elias träffade sina kusiner...

Morgonen började med kaos... Jag och Elias var ensamma hemma ett tag efter frukosten. En trotsig 2,5 åring tillsammans med mina gravidhormoner är ingen bra kombination. Gnäll, grin och tjafs om precis allting. När han sedan sprang ut mot vägen utan att lyssna brast det för mig. Skrek, sprang efter och fick tag i ungen, sedan började vi storgrina båda två. Mattias kom precis hem och fick reda upp allt, haha. Det måste ha sett roligt ut, men det var det inte just då kan jag lova! Sedan sa vi förlåt, kramades och Elias lovade att sluta med sin "nya" fula grej - att springa ifrån oss. Vi lämnade morgonen bakom oss och började om...

Denna soliga Torsdag har vi spenderat i Bobygda. Mattias syster med familj från Dalarna är där med husvagnen i några dagar. Så vi hade bokat in en dag så Elias skulle få leka med sina kusiner Rasmus och Frida!

Dom är 10 och 8 år, så dom ville vara "vuxen" och ta hand om Elias. Dom är vanligtvis vilda som djur, men med lillkusinen var dom lugna. Så gulligt... Elias däremot blev himla tuff helt plötsligt och skulle göra allt som sina häftiga kusiner gjorde, hihi.

Vi badade i lilla poolen, lekte, plockade bär, åt lunch och hade det härligt på hemmaplan under förmiddagen. På eftermiddagen tog jag och Mattias med oss alla barnen och åkte till en badstrand. Lyckliga ungar bak i bilen!

På stranden var det härligt. Skönt i vattnet och barn som mådde bra, då är livet bra härligt.

På kvällen blev det grillfest med en massa människor i Bobygda. Tror vi var 15 stycken som åt där hos Mattias föräldrar. Väldigt gott och trevligt. Barnen lekte för fullt. Ut och in! Fast Elias och en jämnårig tjej som hette Ebba fick inte riktig vara med tyckte dom stora barnen, men dom följde glatt efter ändå, haha. Vädret var underbart, och vi vuxna kunde sitta och bara slappna av!

Vid halvnio ungefär packade vi ihop våra grejer och tackade för oss. En underbar dag!

Väl hemma packades allt upp och sedan hoppade vi ner i plurret. Jag duschade med Elias, sedan fick han bada ett tag när jag var klar. Rena och fina efter en svettig dag!

Nu är det lite sent kvällsmys med tända ljus och avkoppling. Vi är helt slut eftdr en dag med vilda ungar! Så tystnaden är ljuvlig just nu... Snart blir det hopp i säng och ladda inför morgondagen. Tror visst att det blir bad då också. Ah... sommar :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0