både fint och fult väder...

Den 9 juli börjar lida mot sitt slut... Mattias födelsedag, och även Elias 2-åriga dopdag. Grattis till finaste killarna i mitt liv! Dagen till ära bjöds vi på riktigt härligt väder. Iallafall mestadels.

Vi åkte till Bobygda strax efter 10-tiden imorse. Elias längtade till poolbad och lek hemma hos farmor och farfar!

Vi hade picknick, badade, hade vattenkrig och bara myste på där ute. En härlig sommardag med en liten nakenfis och allt annat som hör till, hihi. Runt 15-tiden började molnen dra in över oss. Vi gick då på bär-jakt med farbror Stefan. Smultron, rödvinbär och sura krusbär. Mums!

Innan regnet började ösa ner över Bobygda så hann vi grilla en hög med kött. Sedan gick vi in och mumsade för glatta livet. Så himla gott. Sen blev det jordgubbar, glass och grädde till efterrätt. En riktigt kalasmiddag med sång blev det för Mattias!

När vi var mätta och trötta packade vi in oss i bilen. Vi gjorde ett stopp inne i Delsbo för att handla också, men sen kom vi äntligen hem efter en hel dag utepå.

Mattias åkte och spelade golf med Niklas. Jag och Ellipelli hade kvällsmys här hemma. Packa upp, tvätta, bada bort allt solsvett på oss båda, titta på film, hänga tvätt, en plocka ihop-runda och leka på hans lilla rum. Nytta blandat med nöje! Sedan somnade en trött kille på två röda...

Vi vuxna har nu soffmys med regnet smattrande mot rutan. Ljusen är tända och det finns godis i skålen. Lovely!

Skönt avslut på en bra dag. Imorgon hoppas vi på ännu en härlig dag, gärna med sol och roliga påhitt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0