att vara ute i god tid...

Om det är något jag gillar, så är det att vara ute i god tid. När det gäller det mesta egentligen. Idag har jag/vi på allvar börjat förbereda för hösten.

Vi har handlat nya stövlar och regnkläder till Elias att ha på dagis. Hans höstgarderob utökades även en hel del idag. Först fynden på Bricka, sedan ett par jeans, mjukbyxor och en långärmad tröja från Röda Korset, samt både byxor och tröjor från dagens stadsbesök. Måste snart inventera hans garderob och se vad mer som behövs. Tror inte det är så mycket faktiskt. En ny cool ryggsäck till dagis kanske?!

Vi köpte även lite mer till bebisen i magen. En filt, en hel del kläder, babyoljor osv. Sakta men säkert fylls skåpet och allt känns mer verkligt. Gratispaketen gjorde sitt och kickade igång mig lite! Jag har ännu 16 veckor kvar till beräknad förlossning, men jag är rädd att jag "aldrig kommer igång på riktigt" och får klart allt innan det är dags. Dessutom tänker jag att det kan vara bra att sprida ut alla köp, för ekonomins skull. Bocka av på listan och slappna av! Sen är det ju huuuur mysigt som helst att gå och titta i bebisens skåp lite då och då, titta på dom små kläderna och fantisera om hur allt kommer att bli. Längtar tills det "känns okej" att ta hem bebisens säng. Oj vad jag ska bädda och boa och puffa och piffa!

Hur som helst är det skönt att vi har lite koll inför hösten nu, i barnens garderober osv. Det är tur att jag är galen i secondhand, för herre jösses vad vi har kommit billigt undan! Till och med så att Mattias har klappat mig på axeln, haha.

Nu är det kväller och jag myser för mig själv. Det är riktigt ruggigt väder ute, så ljusen är tända!

Tidigare ikväll var Carro här och drack té, pratade skit och kände på lillen som sparkade i magen. Mysigt... Men nu är jag ensam igen. Mattias är hos Peter och spelar tv-spel. Jag överväger att åka dit och tigga en kopp kaffe jag med. Eller så stannar jag i soffan och läser? Middagen är undandiskad och tvätten är hängd, så jag har inga måsten. Vi får se vad det blir helt enkelt :-)



Kommentarer
Johanna

Kom precis på att jag sparat lite blöjor (storlek 2), som Ida växt ur, ammningsinlägg (nästan en full kartong) och bröstvårtssalva om du skulle vilja ha?.

2013-07-31 @ 22:16:32
URL: http://johanna--ostlund.bloggplatsen.se
Sara

Vad gullig du är! Ja gärna, om du inte ska ha det nå mer och ändå göra dig av med det :-)

2013-08-01 @ 00:32:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0