vilken underbar kalasdag...

Så var denna fina dag till ända! Allt har varit så mysigt, roligt och trevligt. Fullt med folk här hemma, fika, tårta, massor av paket och en överlycklig 2-åring. Det är så roligt när han lyckligt utbrister "jaaa! jaaa!" för varje paket han öppnar.

Artig är han också. Tror han tog alla i hand och sa "tatt tatt" för paketen. Pussarna var han dock rätt snål på. Men hallå... det räcker väl att ta i hand och tacka ;-)

Han fick så mycket fint! Bla. mer Duplo lego, mer Brio-tågtillbehör, filmer, två mobiler som han trodde var riktiga (hihi), fina kläder, pyjamas, cd-skiva, bilar, tåg, böcker, badskum, brynäströja, legogubbar, pennor som man ritar med i badkaret (!?) och mycket mer fint. Och såklart matstolen han fick i förskott. Nöjd och glad kille!

Efter att alla gäster åkt hem tog jag tag i diskberget. Vid sådanahär tillfällen vore en diskmaskin inte helt fel... Men det gick bra. Brorsan och Frida stannade kvar. Frida lekte med Elias, och brorsan spelade tv-spel med Mattias, så jag fick lugn och ro där vi disken, haha!

Medan dom lekte vidare, med det ena och det andra, så begav jag mig ut på en promenad med bungystavarna när jag hade diskat klart. Tror det blev 20-30 minuter ungefär. Skönt efter en dag som denna! Och faktiskt så åt jag inte ett skvatt av fikat som fanns. Varken kakor eller tårta! Bara två koppar kaffe och en sjujäkla massa snus för att kompensera. Känner mig stolt och nöjd nu! Kan ju va duktig jag åh...

När jag kom in igen var Frida och broder kvar. Så vi satte oss vid köksbordet och spelade Cluedo. Så himla roligt sällskapsspel. Riktigt klurigt!

Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart krypa ner i sängen. Trött trött... Imorgon väntar ett arbetspass, skönt nog så börjar jag inte för ens 11:00 så lite sovmorgon hoppas vi att lilleman bjuder på!

Godnatt, och tusen tack till alla som grattat och firat älskade Elias <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0