tillbaka till rutinerna, snart...

Trion är komplett igen! Elias kom igårkväll, så nu är det dags för pappa-vecka och dags för rutinerna att komma tillbaka på allvar... Ganska skönt.

Idag har det dock varit en ledig dag för mig och Elias. Han var OMÖJLIG att lägga igårkväll. Han bara skrek, grinade, sparkade och skulle till varje pris upp. Han fick nästan panik. Det tog drygt en timme (!) att få honom att ens ligga stilla... Men efter en påhittad saga om Bamse som inte kunde sova, slöt han tillslut sina ögon och kom till ro.

Detta resulterade såklart i att han sov länge imorse.... Vi klev upp, åt frukost, gjorde oss redo och åkte till min farmor och farfar.

Dom blir så lycklig när Elias hälsar på! Vi fikade och lekte. Min mamma kom också dit, då åkte vi till stan.

Vi köpte ballonger till kalaset, sen smög det sig ner en och annan present i kundvagnen också. Bland annat en hel del tillbehör till hans Brio-tågbana. Så nu är vi klar med presenterna. Svårt att köpa leksaker såhär efter jul, men det blev en bra blandning mellan roligt och behövligt ändå. Dessutom blir ju matstolen en present som vi och Mattias föräldrar delar på. Men med alla 16 stycken som kommer på kalaset så blir det nog en present-hög som heter duga ;-)

Efter stadsbesöket åkte vi hem till min mamma och åt lunch/fikade. Mina kusiner Frida och Tom kom också dit. Det gillade Elias!

Vi blev kvar där ett bra tag, sen åkte jag och lilleman hem och gjorde middag. Det blev enkelt idag... Potatis, korv och ägg. Men det blev full pott ändå, lille herrn skickade nästan rent tallriken!

Nu är han ganska, eller mycket, gnällig... Men jag har hållit honom vaken hela dagen. Han slumrade till i 10 minuter på väg hem från stan, men annars har han inte sovit något idag. Vi vill ju att han somnar i bra tid ikväll... Imorgon drar rutinerna igång på riktigt. Dagis för lilleman, vilket innebär att han ska kliva upp kl.06:00 och åka iväg. Håller tummarna för att nattningen går bra!

Nu ska jag ta tag i disken och en hög med ren tvätt. Sen blir det mys i soffan :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0