söndagar är bra mysiga...

Söndag är verkligen mysiga dagar! När man gick i skolan var dom kanske en aning ångestfyllda och tråkiga, men nu har det blivit en riktigt skön, slapp, ledig och himla mysig dag! Tokgillar!

Imorse var Elias pigg och vi vuxna var trötta. Verkligen sjukt trötta. Då kom jag på en ultimat lösning... Bytte blöja på honom, gav honom en flaska fruktsoppa, hämtade datorn och satte igång en Bamsefilm. Så där låg/satt han mellan oss i sängen i drygt en timme ungefär och tittade. Medan vi vuxna snoozade vidare. Win-win!

Någon gång mellan 8-9 gick vi upp och åt en mysig helgfrukost! Det är ju enda gången vi äter frukost tillsammans, så det gäller att duka upp ordentligt och njuta.

Efter frukost busade killarna i sängen medan jag diskade undan och donade lite.

Därefter blev det bad, hårtvätt och nagelklippning för Elias. Han måste ju vara fin till kalaset han ska ha hos sin mamma idag! Han invigde även sina badpennor som han fick i ett av paketen när han fyllde år. En himla rolig grej! Han ritade för fullt på sig själv och badkaret. Sen var det superenkelt att skölja bort. Kanon!

Efter badet åt han lunch sedan somnade han direkt. Tröttis! Medan har jag hunnit vika tonvis med tvätt, och även hängt en ny. Mattias sitter fastklistrad framför sitt nya x-box. Hmmm.... Fast det är ganska skönt ändå ;-)

Lilleman har sovit i en timme nu, så snart vaknar han nog. Då blir det lek och bus den sista stunden innan hans mamma kommer och hämtar honom!

I eftermiddag har jag lurat med Mattias på en långpromenad. Han har till och med LOVAT det, så jäklar om han bangar ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0