sluta-snusa-energin...

Ja, jag tror visst att "sluta-snusa-energin" har anlänt nu... Det innebär att jag är så sjukt sugen på snus, så jag måste göra nånting HELA TIDEN. Vilket i och för sig kan vara ganska bra, hehe.

Efter middagen idag fick jag ett rejält snus-begär. Skyndade mig att diska. Jahapp, sen då? Mattias tog ett bad, så jag frågade Elias lite snällt om jag fick dammsuga. Hade förväntat mig ett bestämt NEJ av lilleman, eftersom Mattias låg i badet och Elias då skulle få leka själv medan jag städade. Han tycker inte om att vara själv... Men till min stora förvåning tyckte han att jag skulle få dammsuga. Tack!!!

Han stängde in sig på sitt rum medan jag dansade runt och jagade dammråttor. Ibland stack han ut huvudet och ropade hej, sen stängde han igen. Gulliga unge! När jag hade dammsuge klart så satte jag båda grabbarna i soffan så jag kunde torka golven på en gång.

Så, av dagens snus-begär blev det ett städ-ryck. Ganska bra ändå. Längtar till nästa kick, haha. Men energin tog inte slut där, även fast jag hade diskat, dammsugit och torkat golven på mindre än en timme... Nej, det blev en promenad med Carro också. Härligt härligt. Så idag har det blivit både träning och promenad.

Nu är det kvällsmys med stora killen, den lille sover i sin säng efter mycket om och men... Ska koka mig lite té och kolla på Mia på Grötö. Sen hoppar en nöjd, trött och glad Sara i säng :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0