nya bh:ar och träning...

Imorse tog jag och hjärtat en EXTREM sovmorgon... Minns inte sist jag sov så länge?! Tror klockan var 10:30 när jag vaknade. Men i och med att det är helg så fick jag ingen ångest. Konstigt hur man är!

Klev upp, åt frukost och gjorde mig redo för dagen. Sedan hämtade kusin Frida upp mig, för en dag på stan med mormor. Jag hittade två bh:ar som tillsammans kostade 85 kronor! Älskar rea! Och äntligen har jag en bh-storlek som faktiskt passar... Jag har inte köpt en bh på jag vet inte när, så dom jag har haft här hemma har blivit för små. Men eftersom det är så jobbigt att prova (hehe) så har jag inte orkat köpa någon. Men nuså!

Sedan lunchade vi på Fyren. Eller jag drack bara kaffe, och norpade "tillåtna" proteiner från deras sallad. Jag blev till och med mätt. Hahahaha!

Väl hemma blev det middag. Sedan skulle Mattias x2 åka skridskor. Då passade jag på att köra ett träningspass hemma hos mamma och pappa.

Såå skönt! Älskar verkligen känslan efter att man kört helt slut på sig själv. Sedan tog jag en dusch och myste ner mig i soffan, väntade på att Mattiasarna skulle hämta mig.

Nu är vi hemma igen. Har gjort lite kvällsfika, slängt in en maskin tvätt, diskat undan och småplockat lite.

Snart kommer Frida och Mattias hit. Det blir lite sällskapsspel och mys! Bra avslut på en ledig och skön Lördag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0