en riktigt bra morgon här...

Jag har verkligen fått en kanonstart på denna Tisdagmorgon! Såå härligt...

Jag klev upp i bra tid, åt mitt nybakade bröd till frukost och vaknade till liv framför teven. Sedan ringde jag ett mycket givande samtal.

Så på måndag ska jag på en intervju och se om jag kan få jobba lite inom förskolor och omsorg. Eftersom jag gick barn-&fritid, psykosocial inriktning - (människor i behov av stöd) så tyckte hon jag ringde till att jag var lämpad att jobba med både barn och människor med funktionshinder. Så vi får se vart det leder! Förhoppningsvis till mer jobb än vad jag har nu... Sen är min dröm att kunna jobba som jag gör idag, samtidigt som jag pluggar på distans! Så nu håller jag ju tummarna för både plugg och jobb :-)

Efter samtalet hoppade jag i träningskläderna och gav mig ut på en härlig runda. Jag både joggade och promenerade. Ungefär 70/30 i cirka 3,5 kilometer. Jättenöjd, eftersom 70 står för den delen jag joggade! Jag märker hur bra jag mår av att hålla igång, och att jag orkar så mycket mer. Motiverande!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag vika tvätt, göra mig iordning och äta lite lunch innan jag åker till stan. Dags för ett eftermiddagspass på jobbet.

Efter jobbet ska jag nog handla lite på maxi, sen hem och bara mysa.

Och angående min vikt så går det neråt. Kanske inte i den takt jag vill, men huvudsaken det går åt rätt håll. Men jag undrar om jag börjar få lite muskler?! Det kanske är det som visar sig på vågen ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0