en lång och härlig dag...

Lördagen har varit ovanligt lång tycker jag! Har hunnit med så himla mycket...

Morgonmys med grabbarna. Vi åt go-frukost, tittade på film och lekte. Hann även diska mellan varven. Sen åkte jag och hämtade upp moster min, mot stan!

Där hann vi titta i lite affärer, köpte bland annat en ny våg, sen skiljdes vi åt eftersom jag skulle jobba. På jobbet idag var det mycket folk. Väldigt stressigt emellanåt, men dagen gick fort och allt gick bra!

När jag kom hem åt vi middag, jag körde igång en maskin tvätt, diskade och plockade ihop efter buskillarna som hade varit i farten här hemma medan jag jobbade, haha. Kände mig himla trött när jag sjönk ner i soffan sen...

Men då kom Carro, Frida och brorsan hit. Blev genast mycket piggare! Och efter att Frida "tvingat" mig att koka kaffe så vart jag ju riktigt vaken! Skönt. Vi tittade på hockey här. Elias invigde sin nya Brynäströja och sprang lyckligt runt och hejade på "buuyne buuyne". Gofis! Tror han är ett riktigt brynäs-fans redan! Jämt när det är hockey av något slag på teven så säger han "buuyne" (som såklart betyder brynäs). Och visar man honom Brynäsloggan (som finns lite överallt på saker och ting i vår familj) så känner han igen den och säger direkt att det är Brynäs, på sitt språk. Han lär sig ;-)

Efter matchen (som vi inte ska prata om...) gick jag och Carro ut på en promenad. Bungystavarna med såklart. Vi gick en kortis på 20 minuter, duger alldeles utmärkt. Så himla skönt med luft och motion, men kallt.

När jag kom hem sen så var Frida och brorsan kvar. Så vi spelade en omgång Cluedo innan dom gick hem - trevligt!

Nu är jag så tokig så att jag sitter med färg i håret, mitt i natta typ... Men jag trivdes inte i min förra hårfärg. Jag fick sådan ljusröd och hemsk utväxt. Skönt att färga till något man vet att man trivs med. Ska strax skölja ur, torka håret och krypa till kojs :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0