en härlig, ledig måndag...

Måndagen till ära tog jag en sovmorgon på spikkudden, himla skönt. Efter frukosten åkte jag till stan, skulle byta en lampa på Claes Ohlson bland annat...

Mormor var också på stan, så vi gjorde sällskap. Köpte doppresenter till lilla Petter, lunchade, fyndade lite och bara gick runt och kikade. Mysdag!

Jag köpte bland annat en halvmeter svart tyg med stjärnor, hårgrejer, yankee candle wax och lite annat.

Sedan åkte vi hem till mormor. Fram med symaskinen och klippa till tyget som blev tre fina dukar. En till köket och två till vardagsrummet. Jag sydde även två snuttisar till Elias. Vart tar alla vägen?! I helgen hade vi verkligen brist på snuttisar, så då fick ett örngott rycka in...

Mormor hade ett 22 år gammalt tyg sedan jag var liten. Inte det vackraste kanske... Men det var såå mjukt och härligt. Hoppas det duger åt lilleman! Faaaast om ett örngott duger så bör dom här också gå hem ;-)

När jag kom hem åt jag middag, diskade undan och donade lite. Kul att komma hem med lite nytt.

Mattias skulle spela innebandy direkt efter jobbet, så han har inte kommit hem än. Så vi ses nog inte förens ikväll, jag ska nämligen packa min lilla träningsväska och åka till Norrvägen och träna nu.

Senare ikväll ska jag baka ett bröd som är "tillåtet" enligt min kost. Testade igår och det blev bra! Har saknat att äta bröd på mornarna... Jag köpte lite fler ingredienser idag också. Så ikväll ska det bakas!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0