en febersjuk lilleman...

Inatt vaknade vi av att Elias var kokhet... Han låg och småpratade med sig själv, feberyrade väl, men kunde tack och lov somna om ganska fort.

Så idag blev det inget dagis för honom. Han har varit hemma med mig istället. Ena stunden har han varit pigg, för att sen vara helt utslagen. Gopluppen...

Mitt på dagen var han hyffsat pigg. Då åkte vi till min mamma. Jag ville träna en snabbis där. Medan jag tränade lekte dom med dockor och motorsågar, omvartannat.

Efter träning till en bra Pod, dusch, hårtvättning och lunch sjönk jag och Elias ner i soffan där på Norrvägen. Elias somnade snabbt medan jag tittade igenom mina favvo-program. Myspys. När Elias vaknade till ville han sedan somna om i min famn. Gopluppen!

Vi gjorde ett litet "schema" sen. Mina föräldrar åkte och handlade medan jag och Elias var hemma hos dom. När dom kom hem var det min tur att åka och handla. Skulle möta upp Mattias vid Maxi, efter han slutat jobba, för en storhandling. Så Elias fick vara kvar med mina föräldrar medan vi var i stan. Bra!

Men fyfarao för att handla en Fredageftermiddag då det dessutom är löningsdag... Det var näst intill omöjligt att ta sig fram, både inne och ute på parkeringen.

När vi kom hem till lägenheten alla tre så åt vi middag. Och nu är det Fredagsmys! Håller på att tvätta lite också, men annars blir det lugnt hela kvällen lång :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0