en bra dag börjar ta slut...

Det gick finfint att jobba, lite väl lugnt kanske, men vi fick ihop en bra dagskassa ändå! Otroligt vad folk stoppar i sig sötsaker, haha.

Efter jobbet åkte jag till maxi för att handla. Gillar inte att göra det direkt efter jobbet egentligen, men idag gick det bra. Rätt mysigt att strosa omkring själv i sin egen takt, och fylla kassarna med nödvändigheter. Mindre roligt att betala dock... Dessutom krånglar mitt Ica-kort heeela tiden. (Påminnelse till mig själv: beställa nya kort, snarast)

Efter handlingen åkte jag till Norrvägen och kollade på hockey med Mattias, Mattias, Frida och Peter/Skåne/Rögle. Kaffe och skratt i vanlig ordning. En tråkig förlust också.

Nu är vi hemma igen. Och det finns ingenting att göra. Ingen tvätt att vika, ingen disk, inget att plocka undan - SKÖNT.

Har precis fikat lite "Sara-bröd" och satt mig till rätta i soffan. Men det dröjer inte länge tills jag hoppar i säng. Jag är galet trött, med träningsvärk i kroppen. Så det ska bli mysigt att krypa ner under täcket.

Imorgon väntar en ledig dag! Jag har inte ett dugg planerat. Förutom en joggingrunda på morgonen... Skönt med sådana dagar ibland också :-)

Saknar redan Elias också... Lillgubben som fortfarande har feber. Hua!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0