effektivt tv-tittande...

Efter middagen idag gjorde jag ett litet ryck här hemma. Diskade undan, hängde tvätt, städade Elias rum och rensade ur hans klädskåp. En himla massa kläder i för liten storlek låg där och tog plats... Skönt att ha det gjort. Har nu två stora kartonger med urväxta kläder, märkt med storlekar. Ordning och reda!

Sedan åkte vi upp till Norrvägen och tittade på hockey. Fullt hus! Mamma, pappa, jag, Mattias x2, Frida och Peter. Tråkigt att ha en Skåning i soffan när Rögle vinner över Brynäs...

I en av pauserna gick jag ner i källarn och körde ett 20 minuters pass på crosstrainer'n. Härligt! Brände 125,4 kalorier bara sådär. Det kallar jag effektivt tv-tittande!

Nu är vi hemma och jag ska hoppa in i duschen. Sen ska jag, även fast det är sent, rensa ur massa skåp och grejer jär hemma! Fick sådan lust till det efter Elias kläd-rensning. Det blir kaos i mitt huvud när det är kaos i alla skåp och lådor...

Imorgon är jag ledig, så jag kan ta en liten sovmorgon. Sen ska jag och Carro på RK för att lämna in allt som rensas ut.

Borde börja med en ny lag... Så fort någon ny pryl kommer in i lägenheten ska någon annan pryl ut. Då bör det ju aldrig bli fullt i skåpen?! Ska försöka hålla mig till det. Nytt in = gammalt ut.

In i duschen och sedan sätta igång :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0