det börjar bli jobbigt nu...

En ledig, mysig dag har vi haft denna Torsdag. Elias och jag vaknade runt 07:30-tiden. Smög upp, lät pappan sova vidare, myste framför teven och dukade fram frukost. Mattias skulle till tandläkaren 10:00 och dra en inflammerad tand, så han tog ledigt. Så vi kunde alltså äta mysfrukost tillsammans!

När vi ätit klart fick lilleman hoppa ner i badet. Medan han plaskade så gjorde jag mig redo för dagen.

Efter att Mattias åkt till tandläkaren så tog jag och Elias vår andra bil och åkte till Norrvägen. Där lekte vi med min mamma, åt lunch och hade det härligt.

Jag fick även gå ner i källaren och köra ett träningspass medan mamma passade Elias. Såå skönt. Att träna till en bra Podcast är helt amazing! Man glömmer bort både tiden och att det är jobbigt... När jag var klar tog jag en dusch, sedan var jag pigg och glad resten av dagen.

Innan vi åkte hem från Norrvägen blev det kaffe/fika. Mattias kom dit, även min kusin och hennes kompis. Så Elias fick uppmärksamhet så det räckte och blev över, hihi.

Middagen idag blev inget vidare... Grabbarna beställde pizza, och jag en skaldjurssallad. Men vissa dagar får det faktiskt bli så. Gott var det iallafall. Även om det börjar bli jobbigare och jobbigare att "inte få" äta vad man vill. Jag ville också ha pizza ju. Blir enormt sugen på socker, salt, fett, flott, ja allt, nu när jag slutat snusa. Det har gått fyra dagar, och det är sjukt jobbigt... Det gick jättebra med kosten när jag hade snusen. Men nu när jag håller på att sluta, kommer sötsuget tillbaka. Men jag har hållt mig än. Inget socker, inget snus, bara proteiner och grönsaker! Fast idag kunde jag ha offrat min högra han för en brownie till kaffet...

Nåväl. Eftermiddagen rullade på här hemma bara. Det blev mest lek med Elias. På kvällen tittade jag på hockey med brorsan och Frida, medan grabbarna fick stanna hemma och ha lite egentid. Win-win!

Nu är jag görtrött och ska hoppa i säng. Imorgon är det Fredag! Vi hoppas att det också blir en bra dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0