dagen började så dåligt...

Imorse var jag arg! Arg på mig själv... Jag skulle ha besiktigat volvon klockan 11:20, men när jag precis var påväg ut hittade jag inte bilnyckeln. Mattias hade en nyckel med sig, han var och fiskade låååångt borta. Den andra nyckeln brukar sitta på min nyckelknippa men det gjorde den inte?! Letade överallt som en tok. Ingen nyckel. Så det var bara att avboka tiden. Tur att vi har lite tid kvar tills det blir körförbud.

Jahapp, det blev alltså nya planer för dagen... Åkte till mormor och bjöd in mig själv på frukost, sedan gick vi till Ica håsta och handlade.

När jag kom hem igen samlade jag energi till att städa bort julen. Det gick så bra så! Speciellt med skidor och hockey på teven. Nu är allt rött borta (eller ja, det lilla jag hade) så det känns härligt.

Och som alltid när julsakerna ryker vill man ju storstäda. Vädrade alla mattor och gardiner (dom juliga och dom som skulle användas nu), dammade, dammsög, torkade golven, bäddade rent i sängen och tände goda doftljus. Åh vad fräscht allt känns! Dock har jag lite kvar... Badrummet och ett ton tvätt, men det är en dag imorgon också.

Dock känns det sjukt tomt i vardagsrummet när granen m.m försvann. Flera blommor hade dött också, så det känns jättefattigt på liv här inne... Får kika på blommor och något annat fint imorgon kanske!

Till middag gjorde Mattias nyfångad regnbåde med stekt potatis och en god sås - mmm...

På kvällen åkte vi till Martina och Johan för att spela sällskapsspel. Micke kom också dit. Det blev en himla rolig kväll med gott fika, heta tävlingar och mycket skratt. Finns det något roligare än att spela spel vännerna?! Love it.

Nu är vi hemma, klockan är mycket, så det är snart dags att krypa ner i den renbäddade sängen.

Imorgon är jag ledig igen. Ska bland annat färga håret, skjutsa mamma på maxi (hon lovade mig en bukett tulpaner för det) och äta middag hos svärföräldrarna. Fin fredag det :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0