bra dag med kost/träning...

Idag har jag haft en bra dag med både kosten och träningen. Känner mig så tillfredsställd och mätt på allt protein jag äter! Och jag blir så sjukt överraskad av att sötsuget är som bortblåst... Hur kunde det hända?! Jag som varit så extremt beroende av socker, även fast jag inte velat erkänna det. Men efter en vecka "detoxande" från allt vad socker heter, finns nästan ingen längtan kvar. Det går även hur bra som helst att människor som sitter bredvid mig mumsar och frestas. Otroligt!

Det har blivit två träningspass idag. Först 30 minuter dans med Carro (puuuh) och sedan 8,5 kilometer på crosstrainer'n hos mamma och pappa. Var så skönt att träna innan hockeyn började istället för att göra det i en paus. Då kunde jag duscha i lugn och ro, sedan sjönk jag ner i soffan - alldeles trött och härlig i kroppen med kaffe och massor av vatten!

Dessutom vann Brynäs sin match ikväll. Det var då på tiden!

Nu är jag hemma, dödstrött. Ska nog lägga mig och läsa i "motivationsboken" som jag beställde. Den handlar om min "nya livsstil" och är oerhört intressant och givande! Hoppas jag orkar hålla ögonen öppna ett tag till... Imorgon väntar en ledig, oplanerad Lördag. Härligt det också ibland :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0