vi välkomnar helgen nu...

Oj vilken blåsig natt... Fönstren skakade och det var svårt att sova! Både jag och Edwin sov rätt oroligt. Tre gånger ville lillgubben komma upp och ammas, och sedan bara sova riktigt nära mig. Jag låg på soffan med honom på magen och Musikhjälpen på teven, så jag fick inte ihop sådär jättemånga timmar med sömn. Men vad gör det om hundra år? Tur att alla mina grabbar gillar att sova på mornarna, hihi. Elias kom upp till soffan och väckte oss vid 9-tiden. 

Förmiddagen rullade på... Hela familjen var hemma från jobb/dagis ifall vi fortfarande har magsjukebaciller på oss. Men än så länge verkar vi vara rena från det. Frukost, påklädning och starkt kaffe! Efter att Edwin också hade ätit klädde vi på oss och tog en promenad. Solen visade sig och det var riktigt skönt. Vi gick även in på Röda Korset där Elias fick en liten plastgran med belysning att ha på sitt rum. Lycklig kille! 

Eftermiddagen kom. Alla utom storebror ville vila, haha. Det blev lite tv, lek och soffmys. Mattias stod för maten: stuvade makaroner och köttbullar. Vilken fredagsmat! Hihi, men det var Elias önskemål faktiskt. Och rätt gott är det ju ändå... 

Sedan fick vi besök av mina föräldrar. Elias fick en liten bok med julsånger! Det fikades, lektes med Elias och mystes med Edwin. Jag och Mattias fick lite tid att göra ett ryck! Han diskade undan medan jag slängde in en tvätt och bytte sängkläder. Skönt. 

Nu har Elias och Mattias lämnat mig och Edwin här hemma. Dom har åkte till Bobygda och ska sova där inatt. Elias längtade! 

Jag och min lille bebis ska ha myskväll på tu man hand alltså. Ett ihopplockat hem, tända ljus, julmust, chips, tv, vila, mysa och sova. Och kan vi inte sova inatt så har vi ju Musikhjälpen att titta på. LOVELY. 

Imorgon ska vi nog till lillens mormor och baka, mysa och kanske klä julgranen där. Sedan kommer ju resten av familjen hem igen. Det blir nog en bra helg :) 




Elias julklappar ligger nu i en korg under granen för att underlätta dammsugningen... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0