vår bebis blir en månad...

Idag är det en hel månad sedan vår äkskade bebis föddes. Samtidigt som det känns som att tiden rusar iväg, känns det som att han alltid funnits hos oss. Fina Edwin, som har förändrat mitt liv totalt. 

Vi har haft ett par dåliga dagar här hemma... Jag hade oturen att smittas av Elias magsjuka. Så hela gårdagen låg jag nedbäddad med Edwin bredvid mig. Det var det enda jag orkade efter att ha fått "tömma mig" ordentligt från båda hållen... Det var en pina att amma, men jag försökte så gott jag orkade. Min mjölk är ju precis vad Edwin behöver för att klara sig mot sjukdomar! Men ibland fick Mattias ta till flaskan. Han skötte också alla blöjbyten, diskade och donade. Sedan myste lilla familjen i sängen framför ett gäng filmer. Både Mattias och Edwin klarade sig från att bli sjuka, och jag har varit frisk i 48 timmar snart. Så sjukan var bara på en kort visit, det tackar vi för. Hoppas att Elias är riktigt frisk också och inte smittat någon hemma hos sin mamma! 

Idag är vi som sagt pigga. Har vikt tvätt, tvättat ännu mer och donat med sådant jag inte hade ork till förut. Skönt. Sedan kom Carro hit. Edwin och jag hakade på en promenad. Härligt med frisk luft, jag hade inte varit utanför dörren sedan i Lördags. Vi gick en liten runda, sedan hälsade vi på Edwins mormor och fikade. Någon var visst rejält Edwin-sjuk, hihi. 

När jag kom hem från promenade hade Mattias gjort mat. Fisk och pärer, gott gott gott. Nu har han åkt ut med köttfärs så jag och Edwin har soffmys. 

Snart ska jag gå igenom alla julklappar och checka så att allt är klart. Måste skriva på "etiketterna" också, innan jag glömmer vems som är vems! Bädda rent i sängarna ska jag också göra. Sedan får det bli en lugn och mysig kväll. Ska kanske försöka få till ett bad. Fast det är inte säkert jag hinner det, med en tutt-sjuk bebis på kvällarna. Vi får se vad han bestämmer, min älskade lilla unge :) 

Såhär kan man också sova... <3 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0