så otroligt tacksam...

Juldagen kom och juldagen gick... Natten efter julaftonen var en bra natt att vara vaken på, tyckte Edwin. Vi vuxna var sjukt trötta, men vår lille bebis höll igång till klockan 06:00 på morgonen. Jäääsp... Så det blev en lång sovmorgon till mitt på dagen! Sedan var det dags för den traditionella julmiddagen hos min farmor och farfar, gott gott. Vips - så vart det tidig kväll och det var dags att åka och hämta storebror hos sin mamma! 

Elias hade feber och var riktigt trött, lilla gubben... Men sedan piggnade han till och höll sig vaken hela vägen hem och en bra stund på kvällen. Alla killarna tog plats i soffan och tittade på smurfarna! Själv slängde jag in en maskin med tvätt, röjde i köket, packade upp alla julklappar ur kartonger och var sedan ner med allt skräp till soprummet. Det var mycket som rensats ut och kastades - skönt. 

På sena kvällen sa jag och Edwin hejdå till pappan och storebrodern. Vi skulle nämligen sova hos mina föräldrar! Mina underbara föräldrar. Vi hade en mysig kväll i soffan, sedan fick Edwin bada och mysa framför brasan. Vilken nöjd kille! Jag tog en dusch och sedan körde mamma och pappa mig i säng. Dom tog hand om Edwin hela natten så jag fick sova. Även Mattias och febersjuka Elias fick sova ordentligt där hemma. Så otroligt skönt att vakna utvilad... Det kändes lite dumt att länma över ansvaret, men jag börjar förstå hur viktigt det är med sömn för att orka med. 

Klockan 06:30 kom pappa in med Edwin till mig. Vi liggammade och sedan somnade vi om tätt intill varandra. Mammas älskade bebis! 

När alla i huset var vakna dukade pappa fram en god julig frukost. Mums! Sedan ammade jag Edwin och skyndade mig hem för att göra ett ryck. Elias och Mattias åkte till bobygda tidigt imorse för att spendera dagen där. Så jag hade en tom lägenhet helt för mig själv, perfekt för att städa! Ut med julgranen... Ja, det var nästan inga barr kvar på den! Dammsög, torkade golven, vek tvätt och städade badrummet. Så skönt att få det gjort.

På eftermiddagen hämtade jag Edwin. Mammas trötta lilla kille... Tusen tack till min fina mamma och pappa för all hjälp vi får. Vi älskar er! 

Vi kom hem ungefär samtidigt som Mattias och Elias. Stackars storebror hade kräkts lite hos sin farmor och farfar. Hoppas det är på grund av febern och dåligt matintag. För det vore inte kul med magsjuka en tredje gång denna månad... 

Just nu sover alla mina tre favvo-pojkar i soffan. Så fina allihopa! Elias verkar trött, men har fått i sig lite frukt och blåbärssoppa. Håller tummarna att han blir frisk snart, lilla älskling. 

Jag ska snart hänga en tvätt och göra något gott till kvällsfika. Varma mackor kanske? Sedan hoppas vi att vi får en bra kväll och natt... :) 





Fina storebror! Hoppas du blir frisk snart... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0