nog har vi fått snö alltid...

Natten har varit bra, trots att gårkvällen var allt annat än rolig. Grin och gallskrik mellan 22-00 ungefär. Stackars liten... Och ingenting hjälpte. Han låg och skrek vid bröstet, så i ren desperation gjorde vi en flaska ersättning. En ny mildare variant. Han åt, blev lugn och somnade. Nästa gång han vaknade var klockan 04:20, och då ville han bara tutta en liten stund innan han sov till 07:00. En bra natt tycker mamman! Dessutom somnade vi om båda två efter morgonamningen, hihi lyx! 

Det har varit mysigt att vara hemma idag. Snön har yrt utanför fönstren, det har varit skidskytte på teven, tända ljus, bebismys och inga måsten! Hade inte varit kul att bege sig ut på vägarna i detta oväder, speciellt inte med bebis i bilen. Ja, oj vad snö det har kommit. Nu fick vi så vi teg... 

Mitt på dagen kom min kusin Tom och gjorde oss sällskap. Han myste med Edwin så jag fick gå ut och skotta. Bilen var totalt översnöad och inplogad... Men jag tycker det är roligt att skotta (knäppis!) så det är bara att ta i och köra på. Skulle haft en bättre snöskyffel dock! Skönt att få det gjort. 

När jag var klar bjöd jag Tom på lunch. Sedan kom mina föräldrar och hälsade på. Fika och mys med Edwin! 

Strax efter 16-tiden kom Mattias hem från jobbet. Hade precis stoppar in en hemgjord pizza i ugnen då som vi sedan mumsade på. Lättlagat, snabbt och gott. 

Grabbarna myste ner sig i soffan medan jag började jöbba, hehe. Jag kände för lite omväxling. Byta soffhänget mot att göra lite nytta! Så jag diskade, hängde tvätt, var ut med soporna och skottade av hela vår parkeringsplats. Det har inte hunnits med någon skottning med traktorerna här på hela dagen, fullt upp överallt. Så jag tog vår lilla skyffel (eller ja, spade) och skottade bort all snö själv. Oj vad jobbigt. Men envis som jag är kan jag inte ge upp! Så nu har vi en skottad och fin parkeringsplats. Och en mamma med trött rygg... Men jag har bara mig själv att skylla, haha. 

Nu har jag precis tagit en lång varm dusch och lagt mig på soffan, med Edwin på magen. Bästa myset! Snart ska vi göra kväll här hemma, vi är sååå trötta allihopa. Vågar man hoppas på en bra kväll/natt? :) 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0