med mormor och morfar...

Gårkvällen var mysig. Jag och min älskade bebis, helt ensamma. Han hade visserligen ont i magen och var rätt ledsen ett tag... Men tillslut somnade han sött, på mamma såklart. Natten var hyffsad den också. 

Storgrabbarna sov ju i Bobygda och skulle spendera hela lördagen där. Så Edwin och jag passade på att ha en heldag med hans mormor och morfar! Så mysigt. Julbak, tända ljus, vinterstudion och soffhäng. Sedan klädde vi julgranen! Min farmor och farfar kom dit och fikade också. Goda lussebullar, mamma! 

Jag hade tur och blev bjuden på god mat där. Jag hann också åka hem och göra lite nytta medan mormor och morfar barnvaktade. Ammade Edwin, sedan kunde jag åka hem och dammsuga, vika tvätt och torka golven lite snabbt. Verkligen behövligt. Edwin hade sovit på morfars mage hela tiden, och när jag kom tillbaka hade han vaknat och ville ha mat igen. Perfekt tajming! 

Eftermiddagen började bli kväll. Mätta i magarna på god mat och fika började vi sakna pappa och storebror! Vi hade tur... Mattias och Elias kom till Norrvägen dom också en stund innan vi åkte hem. Edwin tackar sin mormor och morfar för en mysig dag... (Och mamman tackar för mat, fika och avlastning!)

Det var skönt att komma hem till ett städat hem på tidiga kvällen. Hela familjen hemma igen. Jag och Elias tog ett bad tillsammans och tvättade håret. Sedan var jag tvungen att avbryta för att ge en hungrig bebis mat, hihi. Då tog pappan över och badade bra längen med en lycklig Elias. Bada är bäst! 

Nu är det soffhäng med en tutt-sjuk Edwin. På kvällarna är det närhet och mammas tutte som gäller, annars blir man förbannad minsann. Gosbebis! Storebrorsan sover sött och vi vuxna ska väl kika på tv ett tag till innan vi också säger godnatt. 

En mysig lördag lider mot sitt slut... Vi hoppas på att morgondagen blir minst lika bra. Tredje advent och Edwin blir 6 veckor gammal. Vart tar tiden vägen?!


Hihi, mammas sötplupp... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0