lilla julafton för storebror...

Måndagen den 23:e December började som vilken dag som helst. Effer en hyffsad natt åkte Elias och Mattias på jobb och dagis. Jag och Edwin tog igen lite förlorad sömn på förmiddagen, sedan förberedde vi för storebrorsans hemkomst från dagis! Lilla julafton... 

Runt 16-tiden började folket rulla in! Elias farmor, farfar och farbror kom först. Sedan droppade dom in en efter en. Mina föräldrar, min moster, mina kusiner, deras pappa, min farmor/farfar, min mormor, min lillebror, hans tjej och deras fina hund. Fullt hus = fullt med värme och kärlek. 

Först fikade vi lite. Ja, jag orkade inte hålla på med någon julmat i år... Tack till min farmor och min mormor som hjälpte mig att baka! Sedan kom tomten! Elias blev riktigt skraj i början, hihi. Det kom någon liten tår och han ville sitta i pappas knä hela tiden. Men allt eftersom klapparna delades ut så mjuknade han upp. Det slutade med att tomten fick en kram också! 

Oj vad fina julkappar han fick! Han blev verkligen glad för allting. Fast när han fick kvällens andra tröja tyckte han att Edwin kunde få den, haha. Goplupp. Tusen tack till alla fina människor som varit här och firat jul med Elias. Det värmer att alla i min släkt behandlar honom som deras egna. Och Elias är så lycklig när alla är här! En riktigt bra lilla julafton för våran storebror.

Nu har han åkt till sin mamma för att fira julaftonen där imorgon. Här hemma är allt nu undanröjt och vi har intagit sofforna. Tröttare än tröttast. Mattias fixade iordning lite julmat med sill, pärer och julmust som vi ätit framför Bingolottos uppesittarkväll. Vi fick två lotter av mina föräldrar! Edwin är lite kinkig och somnar/vaknar om vartannat. Men jag upplever redan att Minifom-dropparna har hjälpt mot magontet och gallskriket. Inatt skrek han inte nånting!!! Däremot var han vaken en stund, men det gör inget bara han inte är ledsen. Vi får se hur den här natten blir. 

Det blir lite soffmys ett tag till, sedan hoppar vi i säng och laddar för julafton imorgon! Första halvan av dagen firar vi hos Mattias föräldrar i Bobygda. Till kvällen åker vi till mina föräldrar och firar med hela min släkt. Det blir härligt :) 

Elias blev rädd för tomten, hihi... 

Min mormor agerade tomte, som vanligt! 

Julklappsutdelning! 

Så många klappar till Elias! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0