förbeder för stormen...

Natten var både bra och dålig i detta hem. Bra för att Edwin varken grät eller skrek igårkväll (!!!) och sedan sov hela natten med ett amningstillfälle. Även storebror Elias sov bra som vanligt. Dålig för att Mattias hade magsjuka hela natten och för att jag inte kunde slappna av och sova. Tacksam för att Musikhjälpen går på tv:n hela nätterna nu! 

På morgonen blev det mys i soffan med båda barnen. Skön start... Sedan pallrade vi oss upp, gjorde frukost och tog tag i dagen. Städa toaletten, diska och plocka lite. Målade lite vid köksbordet. Elias och jag rensade sedan ur lite leksaker och städade på hans rum. Edwin låg nöjd i sitt babynest ett bra tag. 

Mitt på dagen piggnade Mattias till litegranna. Tur det, för jag skulle till tandläkaren! Men Edwin kunde jag lämna hos min mamma för att underlätta lite iallafall. Ammade det sista jag gjorde, sedan lämnade jag storkillarna här hemma och lillebror hos mormor sin. 

Inga hål i tänderna! Undra när jag får mitt första hål? Allt såg fint ut, lite känsligt tandkött bara och en del tandsten... Men efter en rejäl rengöring där känns det fräscht! 

Allt hade gått bra med Edwin! Tredje dagen i rad som han är lugn och snäll på eftermiddagarna. Även här hemma hade det gått bra! Elias och Mattias satt och åt mat när vi kom hem. 

Just nu är dom ute och tar lite luft. "Rastar" storebror som hade rejält med överskottsenergi, hihi... Dom skulle gå till kiosken och köpa lite götta tills ikväll tror jag. Det vankas ju storm! Har fått sms från Fortum att det är klass 2 varning och kan bli strömavbrott. Så vi laddar upp med tända ljus och godis, mysigt! Hoppas bara att ingen av oss åker på pappas magsjukebaciller... 

Snart ska båda barnen bada, sedan kan myskvällen börja! Med mina älskade pojkar. 



Finaste pojkarna jag vet... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0