en mysig vinterlördag...

Ytterligare en bra natt bjöd han på, våran lilla Edwin. Härligt att vakna utvilad, lördagen till ära. Mattias åkte ut på isen när han vaknade och lilleman somnade som en stock efter morgonamningen. Då smög jag upp och gjorde mig en rejäl frukost som jag sedan fick avnjuta utan avbrott, hihi. Det var längesedan! När jag var klar kröp jag ner under täcket igen och gosade med mitt underbara barn. Lyxigt liv. 

Resten av dagen har varit mysig. Älskar vinterstudion! Vi låg i soffan och tittade på damernas skidåkning. Sedan tog vi en promenad med vagnen. Ett vackert vinterland... Och så fick vi en glimt av solen som faktiskt visade sig en stund.

När vi kom in igen var det dags för herrarnas skidor. La mig på soffan med Edwin på magen och en filt över oss. Där låg vi under hela tävlingen och bara myste. Älskade bebis! Tänk vad många mysiga timmar vi kommer spendera i soffan framför Vinterstudion och all skidåkning. Och för att inte tala om OS senare i vinter... Jag längtar! 

Mattias kom hem med massor av fisk på eftermiddagen. Härligt! Vi fick även lite snabbt besök av min moster (som hade goda nybakta kex med sig!) och lillens farmor. 

Kvällen har vi spenderar på Norrvägen, och där är vi ännu. Vi har ätit mat, tittat på hockey, ätit godis och bara myst. Mattias är hos en han jobbat hos och äter middag. Så innan vi åker hem ska jag åka till stan och hämta honom. Edwin får mysa med sin mormor/morfar medans. 

En bra dag börjar bli sena kvällen, och en trött mamma hoppas på en bra natt. Men man kan ju inte få allt i världen heller ;) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0