en himla bra fredag...

Vilken bra dag! Vi började med morgonmys i soffarna. Mattias och Elias i en soffa, jag och Edwin i den andra. Älskade familj. Vi tittade på en Astrid Lindgren film, åt frukost och gjorde oss redo för dagen. 

Vid 12-tiden delade vi upp oss. Mattias var hemma med Elias som fortfarande var lite hängig (inge mer spya dock!) medan jag och Edwin åkte till mina föräldrar. Lilleman skulle få vara där med bästa mormorn och morfarn en stund med jag åkte till stan. Kolla in mellandagsrean och byta lite julklappar! Det kändes sjukt ovant att åka till stan utan någon av barnen... Men lite lyxigt också, om man får säga så. 

Min mormor gjorde mig sällskap och vi hade så mysigt. Tack och lov för att jag inte hade barn och vagn med... Jösses vad med folk. 

Vi började med några byten av julklappar - Newbiestrumpor till Edwin och en pyjamas till mig som var i fel storlek. Dock fanns inte min pyjamas kvar, men jag hittade fina mysbyxor och en snygg t-shirt som jag köpte istället. Sedan blev det lite andra köp med. En ansiktskräm, varsina hårborstar till barnen, nya nappar till lillebror (jag ger mig inte!) lite grejer på apoteket, en present till Elias som fyller år snart och ett par jeans till mig. Hade presentkort på Gina Tricot och lyckades hitta ett par fina där, perfekt. Kommer bara i ett par jeans av dom jag har hemma, det går trögt med dom sista gravidkilona... 

Nöjd med köpen avslutade vi med en pizza. Ja, det går som sagt trögt med dom sista kilona... Haha. Jag hade nog velat kika lite mer, men det var så rörigt och trångt överallt. Dessutom väntade min lilla älskade bebis! Det får bli fler gånger. 

När jag kom hem var alla grabbarna hos mina föräldrar. Elias var piggare och lekte med tågbana! Lillebror sov på mormors mage. Frid och fröjd. Vi stannade ett tag och myste lite... Mattias och Elias åt även middag där medan en proppmätt mamma matade Edwin. Sedan tackade vi för oss och åkte hemåt. 

Ett bad för storebror! Sedan kom febern smygandes igen, lilla gubben. Alvedon, välling och fruktsoppa är det enda som gäller! Fast han lyckade äta rätt bra idag ändå tycker jag... Huvudsaken att han dricker!

Vi alla myste i sofforna framför teven under tidiga kvällen. Både barnen sov när klockan var 19:00, och då gäller det att passa på! Jag tog en skön dusch med hårtvätt och Mattias dukade fram ost och kex. Fredagsmys! Lagom tills vi dukat undan vaknade både Elias och Edwin... 

Sedan dess har vi haft två barn som inte velat sova. Suck! Storgrabbarna la sig i sängen och tittade på film medan jag försökte tillfredsställa en gnällig bebis i soffan. Passade samtidigt på att beställa ytterligare en present till Elias. Det är ju så svårt att hitta på något såhär efter jul när han har fått så mycket nytt. Leksaker i överflöd... Så vi försöker komma på roliga saker som han ändå behöver. En idé dök upp i huvudet. Han pratar mycket om Buzz Lightyear, Spindelmannen och Batman här hemma. Leker ofta att han är dom, haha! Så jag gick in på en fotosida och beställde en tröja med ett tryck av dom superhjältarna tillsammans och Elias namn på. Tror och hoppas att det går hem hos 3-åringen som redan har typ allt. Nu saknas bara något litet paket, sen är vi klara. Började i god tid med presentköpen, redan på marknaden i höstas - hehe. 

Just nu snarkas det inne i sovrummet, själv ligger jag i soffan med Edwin på magen. Han vaknar så fort jag lägger ner honom, och jag kan inte somna när han ligger på mig... Så vi får se hur länge jag blir vaken inatt. Men bara han inte gallskriker och har ont så är mamman nöjd :)



Lilleman sover med olja i håret inatt i hopp om att skorvet ska ge med sig... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0