ännu en vecka slut...

Helt enligt planerna fick vi sovmorgon av barnen idag, tack för det gosisar! Edwin är oftast på bra humör runt 11-12 tiden, så han låg och roade sig själv på fällen medan vi andra åt frukost och gjorde oss klara för dagen. 

En tripp till stan var inplanerad. Vi skulle kika på en ny soffa! Dom två soffor vi har är extremt nersuttna, knakiga och osköna. Köpte dom kring jul för 2 år sedan... Så går det när man köper billiga soffor! 

Vi hittade en som vi alla gillade! En hörnsoffa med högt ryggstöd. Kriterierna var att det skulle vara just högt ryggstöd och inga lösa sitsar eller kuddar. Denna soffan har alla rätt! Tyvärr fanns den inte hemma, så vi får beställa och vänta några veckor. Men det kan det vara värt. Längtar tills den kommer! 

Innan vi åkte hem hade vi turen att bli bjudna på pannkakor hos min mormor. Mums med sylt och grädde! Elias lekte litegranna och sedan tackade vi för oss. 

När vi kom hem släppte Mattias och Elias av mig och Edwin, sedan fortsatte dom till Peter och Ebbe. Pöjkarna skulle få leka av sig lite! Jag och min lilla bebis somnade så skönt i soffan... 

Eftermiddagen rullade på bara. Elias pysslade vi köksbordet. Måla och dona med klistermärken. Vi åt även lite tacos-rester och lekte med storebrorsan innan det var dags för honom att åka hem till sin mamma. Hans lillasyster Ida var också med och hämtade honom! Hon och Edwin är ju födda samma år, men det är svårt att förstå nu, hihi. Om något år kanske! 

Just nu är hela familjen nybadade. Edwin hade så mycket olja i håret och det luktade surt, så han fick bada ikväll igen. Med mamsen! Han verkar tycka om att bada nu, inga sura miner. Sedan är det mysigt att få ligga på fällen och bli insmord och gosad med. Lillpluppis! 

Mattias håller på att göra varma mackor nu, sedan blir det soffmys och bebisgos bara. Vi alla är så trötta! En skön söndagskväll... 


Soffan som vi ska beställa! 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0