ännu en vecka är över...

Söndag och ännu en vecka att lämna bakom sig och stoppa i minnet. Hjälp vad fort det går? Edwin har redan funnits hos oss i 6 veckor. Och snart är det bara en vecka till julafton. Lugna sig... 

Efter en halvtaskig natt fick jag och lillebror en lång sovmorgon. Behövligt! Sedan fick jag frukost på sängen och mysa med båda barnen ett tag innan jag klev upp. Tack mina älsklingar för sömn, mys och kaffe! 

Dagen rullade på... Leka, tvätta, mysa och även en del dispyter. Elias var nog väldigt less på oss efter en vecka! Dessutom tror han att han är både Spindelmannen och Buzz Lightyear, det innebär att han inte kan göra illa sig. Han tycker att han får göra precis som han vill. Så ja, det blir en del diskussioner! Haha.  

Mattias stod för middagen idag. Fläsk och löksås, mmm! Edwin har varit trött hela dagen så han har vi nästan inte märkt av. Tänk om han kunde sova så på nätterna! 

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi på Norrvägen. Adventsfika och hockey. Elias är så nyfiken på alla paket under granen, "står Lias på dom?" Goplupp. Hans mamma kom dit och hämtade honom sedan. Ses om en vecka! 

Vi andra stannade ett tag till. Sedan åkte vi hem och gjorde varma mackor, tittade på slutet av Musikhjälpen och myste ner oss i sofforna. Här blir vi resten av kvällen! Sedan håller vi tummarna för liiiiite sömn inatt :) 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0