2013, ett underbart år...

Underbara 2013 lider mot sitt slut... Vilket fantastiskt år! Förra året den här tiden trodde vi väl aldrig att vi skulle bli föräldrar till världens finaste Edwin. 

Kommer ihåg att vi firade in det nya året ifjol med två andra par på Texas. Sedan blev det en whisky på The Bells, och fyrverkerier på Åhléns parkeringen. Det var fint, och vi laddade för ett nytt och fräscht år! 

Vi firade Elias 2-årsdag med Bamsetårte, massor av folk och fina presenter. En lycklig kille som började utveckla sitt språk och var världens roligaste lillgubbe. För min egen del kom jag igång med träningen och mådde så bra! Lyckades gå ner i vikt och kände mig så pigg. 

I mars kom chocken... Jag började må allmänt konstigt och köpte ett graviditetstest när mensen var sen. Ett starkt plus! Tusen tankar flög omkring. Har jag en bebis i magen? Ska vi bli fyra i familjen? Förvirring blandat med lycka. 

Sommaren kom med fint väder, ledighet, långa dagar på stranden, en dag på Furuvik, bus med Elias och en växande mage. Allt började bli mer verkligt och jag mådde så himla bra. Inga krämpor! Ja, ett underbart sommarlov fick vi. 

Hösten bara svischade förbi... Men jag kände att det var evigheter tills vi skulle få träffa vår lilla bebis. Vem är du där inne? Men hux flux så tyckte han att det var dags att titta ut. Vår helt perfekta lilla pojke. Den 3:e November klockan 01:27 förändrades våra liv! Älskade Edwin. Elias blev alltså storebror för andra gången detta år. Han fick ju en underbart söt lillasyster på mammans sida redan i Februari. Dubbel lycka för bästa storebrorsan! 

Det kändes så overkligt att komma hem med vårt lilla mirakel. Fyra i familjen. Mina älskade pojkar! Helt plötsligt kändes det som att Edwin alltid funnits hos oss. Livet rullade på och vi hade en nöjd och lugn bebis de första månaderna. 

Julen kom och vi hade det underbart med nära och kära. Barnen fick så mycket kärlek och fina paket. Mysigaste tiden på året... 

Sammanfattningsvis har vi haft ett fantastiskt år! Vi har fårt varit friska och mått bra. Känner mig så tacksam! Och att bli mamma är det största som har hänt mig. Vilken lycka! Nu hoppas vi att 2014 blir ett lika fint år. Att mina nära och kära, mina älskade pojkar och alla jag känner får vara friska och lyckliga. 

Vi firar in det nya året hos mina föräldrar. Jag, Mattias, Edwin och Peter ska bli bjudna på god mat. Sedan blir det bingolotto och fyrverkerier! Jag skåla i Pommac detta år :)

GOTT NYTT ÅR ALLA KÄRA LÄSARE! 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0