vi laddar för ny vecka...

Söndagen börjar lida mot sitt slut... Vi har haft en bra dag! Sovmorgon, lång frukost och Elias kissade på toaletten. Då blev det applåder, give-me-five, beröm och ett klistermärke. Stolt kille!

Sedan gick killarna ut och lekte, tog en promenad och "lagade bil" medan jag fick röja undan inomhus.

När jag hade slängt in en maskin tvätt gick jag också ut. Vi tog en prommis till kiosken allihopa. Sen fortsatte vi att vara ute. Det gäller att ta vara på det fina vädret vi bjuda på såhär på sensommaren! Det blev även både kiss och bajsolycka. Sånt som händer! Även fast vi sekunden innan har frågat om han är nödig. Hmm, haha. Bit ihop och ha tålamod. En vacker dag händer det!

Eftermiddagen kom... Killarna lekte och vilade, jag donade på med lite av varje under tiden. Hängde tvätt, slängde in em maskin till och lagade mat som vi sedan åt utomhus. Mys! Lite senare blev det även kaffe och glads där ute. Ja oj vad vi har utnyttjat möblerna där på framsidan i sommar! Så glad att vi fick dom av mamma och pappa.

Runt 4-tiden åkte vi upp till Norrvägen. Killarna lekte i lekparken och jag klippte gräset åt mamma och pappa, som fortfarande befinner sig i varma Turkiet. Det var varmt att klippa gräset också kan jag lova, haha. Fast jag tycker det är roligt! Fick lite ont i ryggen, eller ja... jag blir liksom "trött" i svanken. Men inget allvarligt. Jag är ju bra envis också, haha. Pussades även hejdå med Elias som åkte hem till sin mamma. Vad fort en vecka går!

Mattias åkte och fiskade tidigare ikväll, själv tog jag en lång och skön dusch med hårinpackning. Har även tagit reda på en del av tvätten som hade torkat.

Nu är det Söndagsmys i soffan med tända ljus och Wallander. Sedan laddar vi om för en ny vecka! :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0