varit lat, men ändå inte...

Imorse när Mattias klocka ringde var jag pigg. Iallafall i huvudet... Kroppen sa nånting annat. Totalt slut i rygg och mage! Det måste bero på gårdagens gräsklippning. Jag hade inte ont eller så, men jag var liksom "trött och tung" eller hur jag ska förklara.

Sängliggandes blev jag... Var på väg att få lite ångest över att det var så fint väder, att ett berg med ren tvätt väntade på mig och för att jag ville hitta på en massa saker MEN inte orkade.

Fast då kom jag på den ultimata lösning - klippa ihop en film på Elias! Det tar en evighet att göra, men nångång måste det bli av. Och vi har samlat på oss filmsnuttar sedan marknaden, ja det är ju nästan ett helt år med film! Så gissa om jag hade att göra...

Det blev frukost, lunch och kaffe i sängen. Lite lyx medan jag "jobbade" hårt... Ja jag har bott i sovrummet denna soliga dag. Det tog hela 7 timmar att endast klippa ihop filmen! Hade jag tagit med allt hade filmen blivit 6 timmar lång. Men nu är den nedkortad till 2 timmar med övergångar, månadsordning och med text. Det blev en rolig film som innehåller hösten förra året, badhus, julafton, 2-årskalas, påsk, sommar, badstränder och utflykter! Sist ut på filmen blev förra helgens besök på Järvzoo.

När filmen skulle börja sparas (även det tar några timmar...) så började jag med middag. Det blev fisk i ugnen, pärer och grönsallad. Nyttig Måndagsmat som vi åt när karln kom hem från jobbet. Hann gå ut och sätta mig i friskluften ett tag innan han kom. Så skönt att lämna sovrummet, haha.

Men jag är så jäkla glad över att filmen är klar nu. Det har legat över mig enda sedan i våras egentligen... Men nu är det klart. Den tredje dvd-filmen på lilleman. På film nummer 4 kommer lillebror eller lillasyster också att vara med. Hihihi, längtas!

Eftermiddagen och kvällen har spenderats med Mattias och Peter. Kaffe, kaka, prat och affärer. Haha, nej men Peter hade med ett babyskydd (bilstol) som vi har bestämt oss för att köpa! Akta Graco logico s hp - med bas. Det är ju efter Ebbe, fint, fräscht och okrockat. Den sista "stora grejen" på att-köpa-listan innan bebisen tittar ut! Det är skönt att veta. För man vet ju aldrig när vilden i magen bestämmer sig för att det är dags! Han/hon känns riktigt stor nu... Det trycker och sparkas allt högre upp i magen. Ibland buffas det kring revbenen! Men jag älskar varenda rörelse. Speciellt då sparkarna är så hårda att hela jag rycker till, hihi.

Nu ikväll hjälptes jag och Mattias åt med det som borde ha gjorts idag. Han diskade ett berg så vek jag ett ton ren tvätt. Det gick undan! Skönt...

Vi borde sova nu, men jag tror vi är för trötta, haha. Imorgon vill jag inte vara sängliggandes, så det är nog bäst man försöker blunda nu ändå. Samla ny energi och hoppas på en bra morgondag! :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0