tur jag tog mig en titt...

Torsdagen började runt 6-tiden här hemma. Elias var faktiskt pigg, trots lite sen nattning igår. Han längtade nog till dagis!

När grabbarna hade åkt iväg övervägde jag att koka kaffe och starta dagen jag med. Men vad gör man ensam vaken strax efter 6-tiden då? Nä, jag kröp ner under täcket igen och sov någon timme till. Bästa att passa på!

Nästan gång jag vaknade kändes det mer rätt att kliva upp och dra igång dagen. Kokade kaffe, slängde in en maskin tvätt, åt frukost och diskade sedan undan lite stök i köket.

Konstaterade sedan att en runda med dammsugaren skulle behövas. Tog ett varv med den, dammade, städade badrummet, vattnade blommorna, torkade golven och hängde tvätten ute i den friska blåsten. Ett härligt ryck.

Sedan tog jag en titt i förrådet. Jösses vad med grejer... Skulle behöva rensas och städas där IGEN. Vart kommer allt ifrån?! Men nu fixade jag liiiiite mer ordning där iallafall. Tog ur luften och vek ihop badringar, armpuffar och stora sköldpaddan. Tror dom gjort sitt för den här sommaren nu! Ställde iordning allt lite bättre, och slängde litegrann. En gammal stol blev till ved. Tittade även ner i en av Elias stora klädlådor med urväxta kläder. Och tur var väl det...

Hittade två på fina vinterskor i strl. 26 som jag inte minns om jag köpt eller fått? Hoppas dom passar Elias i höst och vinter! Hittade även en sprillans ny overall där ute i förrådet. Minns nu att vi köpte den i strl. 104 på rean förra året, så vi håller tummarna för att han kan ha den också! Isåfall är Elias nästan redo för vinter nu, haha!

Mitt på dagen åkte jag upp till Norrvägen. Matade katten, vattnade blommor och drack kaffe i min ensamhet. Inte nå avis på mamma och pappa som är i turkiet.... Höhö.

På eftermiddagen fick jag besök av Frida, hennes syster Anna och Minnah. Chill och prat... Skönt att slå ihjäl några dö-timmar!

Nu kommer strax grabbarna hem. Så det är nog bästa jag steker på köttfärsen nu. Det blir tacos idag! Vi kör på lite "fredagsmys" den här torsdagen eftersom Elias ska få sova hos sin farmor och farfar imorgon, plus att det bjuds på surströmming m. tillbehör där.

Hoppas på en lugn och skön kväll :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0