rejält med motion idag...

Efter dagens besök hos barnmorskan har det inte hänt mycket. Ändå har jag energi till tusen känns det som, men vart ska jag börja?

Skrev iallafall en lista med punkter att pricka av den närmsta tiden. Allt i från att rensa bland kläder/grejer här hemma, framkalla foton och laga kläder - till att ringa och prata med försäkringskassan. Sånt som snurrar i mitt huvud helt enkelt, men det blir iallafall liiiite mindre kaos om jag får ner det på papper. Då kan jag slappna av, när jag ser svart på vitt vad som ska göras. Och ännu bättre - när jag ser vad som är struket.

Vilade i soffan hela eftermiddagen, tills det var dags att börja med middagen. Mattias hade önskat fisk, så jag gjorde i ordning en av hans regnbågar från frysen. Gott med pärer, grönsaker och sås! Och nyttigt.

Efter maten blev vi sittandes längen vid köksbordet. Såå trötta! Spelade lite yatzy och sköt på diskningen, haha.

Efter disk och köksstök hoppade jag i snabbkläderna. Det blev en lång och skön bungy-promenad med mamma. Vi klarade oss från regnet, det var till och med så att solen tittade fram en stund. Det var längesedan! Påfyllning av både d-vitamin och motion alltså... Uppiggande!

Mamma hade varit på Ikea idag och plockat ihop "mammas ikea-kasse" till oss. Ibland är det mat, och sist var det en kasse från Dollar. Hihi, hon kan hon! Bästaste mamma. Tack för att du är du.

Fram emot kvällen ville Mattias promt ut och cykla en sväng. Så vi tog en liten snabb runda på en kvart. Sval och skön luft var det, och mycket flås från min sida! Men det är bara bra att träna upp konditionen inför allt som komma skall. Är glad att jag orkar så pass mycket som jag faktiskt gör - utan att ha ont. Idag blev det alltså både bungy-promenad och cykling. Strax under en mil blev det nog, allt som allt. Bra!

Kvällen har varit lugn. Tagit reda på ren tvätt, plockar lite, tänt ljus och kvällsfikat framför teven. Yoghurt och min absoluta favorit just nu: hårdbröd med mycket bregott, gurka och aromatkrydda på.

Nu ligger vi i sängen alla tre. Ja - bebisen gör sig verkligen påmind. Lillgrodan går bananas när pappan ropar och sedan lägger huvudet mot magen. Oj vilka sparkar! Hon/han snurrar runt och svarar snällt på våra buffar och rop. Hihi, så himla mysigt. Kan ligga i evigheter och bara titta och känna på min livs levande bebis som rör sig vilt.

Men nu ska vi försöka sova, så jag hoppas att vildingen där inne tänker göra detsamma snart :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0