preggot i blåbärsskogen...

Idag har jag varit i skogen med mormor! Det tar sin lilla tid att handplocka blåbär, speciellt med bebismage... Men jag plockade ihop en liter fina blåbär, sedan hittade vi ett hallonparadis, så det blev en liter skogshallon också. Ljuvligt. Sommarvitaminer in i frysen! Perfekt att ta fram och avnjuta i vinter, kanske i en varm god paj.

Det blev någon timme där i skogen. Vi hade självklart fika med oss!

Sedan var det dags att åka hem och börja med middagen. Idag gjorde jag en kassler- & svampgryta med potatis, en god sallad och vinbärsgelé. Grabbarna åt bra när dom kom hem, så maten blev turligt nog godkänd.

När Mattias hämtade Elias på dagis (även idag hade allt gått super!) så berättade fröken att Elias sagt till dom att jag har en häst i magen. Hahahaha! Lilla filur!

Efter middagen kom Peter och Ebbe hit. Barnen lekte, härjade, bråkade, pussades och blev alldeles svettiga! Paus med saft och bulle, kaffe till oss vuxna. Sedan fortsatte allt ståhej tills båda började bli trötta. Då sa vi hejdå och skickade in en svettig Elias i duschen. Svalt vatten, torka, smörja in och hoppa i säng. Lilleman somnade fort och det tackar vi för!

Även jag har tagit en sval dusch nu och tagit plats i soffan. Lite kvällsfika och sedan hopp i säng! Trött efter en svettig dag... Imorgon händer det lite roliga saker! Ska bland annat träffa Linn! Luncha, prata och ta igen allt vi missat. Som jag längtas!

Vi ska även äta middag hos Elias farmor och farfar efter dagis. Sedan ska vi titta på en begagnad vagn där i Delsbo. Antingen köper vi en liggdel till Akta Graco-vagnen vi har nu, en ny i affär kostar 1500 kronor. Eller så köper vi en begagnad, men komplett, Emmaljunga vagn med mjuklift och fotsack för 1500 kronor. Tänker mig att den är rejälare att köra över vintern. Inga snurrhjul på den. Sedan när bebisen är större (mot sommaren) använder vi våran Akta Graco igen. För den funkar super på sommarvägar! Vi får se hur vi gör... En bra morgondag blir det nog vilket som :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0