järvzoo och en kräftskiva...

Vilken rolig lördag vi har haft, trots ganska få timmars sömn natten som var. Vi kom hem mellan 02-03 någongång. Men vi hade 115 kräftor med oss, så man kan ju lugnt säga att vi fick en lyckad kväll/natt. När vi kom hem var vi frusna, så det blev en skön dusch mitt i natta, sedan hopp i säng!

När klockan ringde imorse var vi ganska trötta... Men Mattias kokade rivigt kaffe, så efter lite frukost var vi på banan igen!

Vi mötte upp Peter och Ebbe vid 10-tiden, sedan styrde vi mot Bobygda. Dags att hämta en efterlängtad Elias, som ju hade sovit hos sin farmor och farfar. Allt hade gått så bra. Elias tyckte att allt var mysigt berättade farmor, och hade inte saknat oss alls! Fast han vart glad när vi kom. Och ännu gladare när han såg Peter och Ebbe, som skulle följa med till Järvzoo!

Vi trängde in oss alla i Peters bil. Jag och ungarna i baksätet, hihi. Sedan styrde vi mot alla djuren!

En riktigt trevlig dag fick vi. Glada barn, fint väder och nästan alla djur visade sig. Kanon! Vi stannade och fikade också. Och Elias vilade benen, han ville gå själv nästan hela tiden. Men den sista biten gav han upp. Han somnade i "skrindan" man fick låna, men det såg inte alls skönt ut och han höll på att ramla ur, så vi turades om att bära på en sovandes lilleman. Hihi, jobbigt att springa runt och titta på djur!

När vi kom hem igen gjorde vi bara ett snabbt stopp hemma - hämta kräftorna! Sedan vidare till ett kräftkalas på Lundvägen hos min moster och mina kusiner!

Anette hade gjort olika goda pajer och andra tillbehör och Mattias kokade våra egenfångade kräftor. Sen blev det fest, mmm! Pilligt, gott och trevligt. Men det tar sin lilla tid... Haha. Elias tyckte om kräftor han också!

Nu ligger jag i paltkoma här i deras soffa... Mätt! Men vi ska tydligen bli bjudna på efterrätt också, så lite plats hoppas jag det finns kvar! Elias är ute och leker med grabbarna. En riktigt härlig kväll. Men det känns att jag kommer att somna ovaggad ikväll iallafall. Jösses så trött jag är! Men så ska det vara efter en trevlig natt, dag och kväll :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0