hundra tusentals tankar...

Imorse vaknade jag och kände på en gång att det var en sådan dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och sova. Helst hela dagen. Så jag gjorde det - drog täcket över huvudet och somnade om.

När jag vaknade nästa gång kände jag mig fortfarande lite down. Ena stunden så lycklig, andra stunden så himla nere? Jag har miljontals känslor i kroppen som jag aldrig tidigare känt, och med dem kommer hundra tusentals tankar och funderingar... Att vara gravid innebär nästan att man "lämnar sig själv" lite och förbereder sig för ett helt nytt liv. Jag pusslar, tänker och försöker att se hur framtiden ser ut, men det är svårt. Jag håller på att bli tokig av att bara gå hemma nu. Jag har för mycket tid att tänka!!! Jag vill veta om jag kommer få jobba på skolan som i våras, jag vill veta om jag kommer in på utbildningen jag sökt, eller om jag helt enkelt får gå hemma hela hösten... Den ovissheten är inte rolig! Och ekonomin ska vi inte ens prata om.

Hur som helst så tog jag mig i kragen mitt på dagen och städade vår lägenhet. Har skrubbat, skurat och torkat det mesta tror jag... Toalett, badrum, köksskåp, fönsterbleck, dörrar, hyllor och så vidare. Sedan ett välbehövligt varv med dammsugaren, och en dans med skurmoppen.

Efter städrycket kändes det kanske aningens bättre. Att göra lite nytta är aldrig fel...

Eftermiddagen rullade på bara. Vilade tjockmagen på soffan, läste lite och började sedan med maten. Det blev spagetti och en "plock-ihop-sås" av sånt som fanns här hemma. Efter jobb och mat åkte Mattias och spelade golf. Själv åkte jag och kusin Fridis till mormor en sväng. Hon hade rensat ur sin garderob och jag hittade en fin blå tunika som fick bli min!

Nu är jag hemma igen, har tagit reda på disken och lagt mig på soffan. Mattias kommer snart hem, så vi kanske ser en film eller något. Kanske man ska baka en blåbärspaj också? Oj vad sugen jag blev på det nu... MÅSTE HA! Hihi. Har ett superenkelt recept som jag nästan kan i huvudet. Lagomt svårt för en bak-hatare som mig! Delar med mig av det lite senare :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0