fredag blev vips lördag...

Fredagen kom och fredagen gick. Helt plötsligt så har vi lördagen här! Vissa dagar rusar verkligen bara iväg...

Gårdagen spenderades mestadels inne i stan med Frida och mormor. Det uträttades lite ärenden, fikades och shoppades! Jag unnade mig ett par ultimata höst/vinterskor! Ett par gummistövlar som var fodrade, låga och såg ut som snygga boots. Jag tänker att dessa blir perfekt då det regnar och man ändå vill ha något snyggt på fötterna. Eller varför inte i snöslask?! Vattentäta kängor. Torra fötter. Genialt. Jag köpte i strl 38 för att kunna få plats med sockor och svullna gravidfötter. Strl 37 satt perfekt, men i 38:orna (som inte var fööör stora) får jag som sagt plats med sockor, plus att det bara är att stoppa ner fötterna = inget jobbigt "böja-sig-ner-och-dö-moment" när skorna ska på! Perfekt för en gravid kvinna, hehe. Nedsatt från 599:- till 299:- till och med. Nöjd med denna investering!

Fredagkvällen spenderades nere på fotbollsplanen. Sedan stannade jag till hos Peter där Mattias var. Blev kvar hela kvällen och stupade i säng så fort vi kom hem!

Idag har vi som sagt Lördagen här. Vi vaknade upp utan väckarklocka och låg längen i sängen och bara drog oss. Sedan gick vi upp och startade dagen. Mattias stekte äggmackor till frukost, mmm!

Medan vi funderar vad dagen ska innehålla har jag gått och små-donat lite... Slängt in en maskin tvätt, bäddat rent i sängen och plockat lite i köket. Ska också hinna med att städa badrummet medan jag väntar på tvättmaskinen och innan vi gör något annat hade jag tänkt. Vad det blir återstår att se!

Vi får hoppas att det blir en bra dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0