för varmt för preggot...

Imorse var det soligt, fint och VARMT när vi vaknade. Något jag hade uppskattat i vanliga fall. Nu kände jag bara att "nääää, jag orkar inte"... Dagar som dessa är för varma för ett preggo!

Jag har alltså hållit mig inomhus så mycket som möjligt idag. Tog bilen till Delsbo för att gå igenom kläderna på Säcken.

Där inne var det svalt, folktomt och helt underbart. Dessutom fanns det fina kläder till barnen. Fick hur mycket som helst för 150 kronor. Alla kläder på bilderna. Plus en fräsch madrass till bebisens säng och fina dra-på-lakan. Ytterligare en sak att stryka från listan.

Elias garderob är nu komplett inför hösten. Inget mer behövs. Skön känsla! Fleecetröjor och jacka har han sedan förr. Regnställ och stövlar är det enda vi har köpt nytt i affär. Resten är secondhand för löjligt lite pengar... Flera par nya byxor, jeans, t-shirts, tjocktröjor, koftor och favoriten - tunna långärmade tröjor. Klart bästa dagiströjan från höst till vår! Så nu kan vi släppa den biten och koncentrera oss på vad som behövs till bebisen!

Vi har två "stora utgifter" kvar bara. Nämligen liggdel till vagnen och babyskydd (bilstol). Sedan är der bara småsaker som behövs... Typ filtar, handdukar, krämer, tvättlappar, frottélappar, oljor, nappflaska, blöjor och sånt som vi kan vänta med. Nog är vi på banan alltid. Och gissa om vi längtar...

Mitt på dagen var jag hemma och tog det lugnt. Tvätta, diska, dona, plocka. Inte likt mig när solen strålar utanför... Men är man tjock, stor och varm så är man!

Nyss blev jag bjuden på middag hos mamma och pappa. Mattias har åkt och fiskat, så jag ska följa med dom och titta på fotboll. Mysigt...

Vi planerar även för en dag vid havet imorgon! Det var hundra år sedan jag badade på Långvind, men imorgon är det dags igen. Vi badade alltid där när vi var små så det ska bli kul att åka dit igen! :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0