fin förmiddag inne i stan...

Imorse vaknade vi utvilade allihopa. Både jag och Mattias kom i säng tidigt igårkväll, så det är väl så man ska göra för att vakna och vara pigg dagen efter. Pffffffft.

Skickade iväg grabbarna till jobb och dagis, sedan hade jag en lugn morgon. Gick inte och la mig igen, det var jag alldeles för pigg för!

Soffan, kaffe, frukost, nyhetsmorgon och sedan göra mig klar. Jag hade ju en lunchdejt med Linnsan inbokad, och så ville vi knata på stan lite innan.

Det var så kul att träffas igen, efter alldeles för många månader. Ja, år till och med... Vi hade mycket att gå igenom! Både tråkiga och roliga saker. Stosade runt i affärer. Blev sittandes länge med en varsin sallad på Kaffebaren. Sedan hälsade vi även på våra gamla kollegor på Dackås! Det känns som en evighet sedan vi jobbade där tillsammans. Tiden går! Fick även ett paket av Linn, som hon hade köpt i Spanien till bebisen. Gullhöna!! Världens mysigaste filt och en snuttis. Så himla fint <3

På vägen hem från stan kunde jag inte låta bli att kika in på RK. Hittade tre fina dagiströjor till Elias, för 30 kronor tillsammans. Han har egentligen tröjor så det räcker, men dessa var i storlek 110, så dom kan hänga med ett bra tag!

Nu ska jag vila lite, det är så galet kvavt i luften... Åska på gång? Sedan ska jag väl bara vänta på att grabbarna kommer hem. Då åker vi direkt till Elias farmor och farfar och äter middag, sedan vidare för att titta på vagnen. Hoppas den är fin och passar oss! Hur som helst så ska det bli skönt att slippa laga middag idag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0