fick hem en stor kille...

Oj vilken stor kille vi fick hem idag! Man märker småsaker som händer i utveckling under veckan han är hos sin mamma, otroligt! Han hade nya fina skor och vi började genast att prata om dagis för att förbereda honom. "Dom skorna kan du visa storkillarna imorgon". Ja, det skulle han, sa han.

Sedan berättade vi att vi skulle åka in på Maxi fram och tillbaka. Köpa mjölk, och alla stora dagiskillar fick följa med och välja en ny ryggsäck. Lycklig kille!

Han valde en cool ryggsäck med spindelmannen på och en ny vattenflaska. Fast först funderade han på en rosa ryggsäck med glitter och prinsessor. "Ha deeeen!" Men pappan sa då att spindelmannen var häftigare???!! Haha. Ja, det tyckte lilleman också efter ett tag. Efter lite mer handling åt vi korv till kvällsmat innan vi åkte hemåt.

Ner i badkaret med grabbarna! Själv tog jag en skön kvällsprommis med Marlene. Prat och bada fötterna, mys!

När jag kom hem var Elias redo för sängen. Han hade valt kläder själv tills imorgon, hihi. En röd t-shirt med spindlar och jeansshorts med spindelmannen. Lika som ryggsäcken ju! Lyckan var total. Han tyckte nog att han var hemskt stor och vuxen, för han skulle promt "somna själv" i sitt rum sen. What?! Visst fick han prova det. Han stängde dörren själv, la sig, lyssnade på musik och låg så ett bra tag. Vi smygtittade in ibland. Sedan ropade han och ville att någon av oss skulle sitta där inne med honom. Men han försökte ju iallafall, goding. Efter ett tag somnade han och nu hoppas vi på en bra natt inför morgondagens dagispremiär!

Själv har jag packat nya ryggsäcken och lagt fram allt vi ska ta med. Eftersom Mattias börjar jobba imorgon han också, så har vi bestämt att jag ska lämna Elias på dagis. Det kan ju ta tid... Första dagen efter ett LÅNGT sommarlov, på en helt ny avdelning. Då känns det som att man vill ha tid på sig och se till så att allt går bra! Vilket vi hoppas!

Nu blir det sängen efter en fantastisk dag. Är fortfarande varm i hjärtat efter den fina babyshowern :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0