ett väldigt fint kalasande...

Vilken trevlig dag jag har haft, har blivit rejält uppvaktad av nära och kära! Känner mig både bortskämd och tacksam, herregud det är ju bara 23 år jag fyller... Hihi.

Det har varit full lägenhet här hela eftermiddagen. Stort tack till bästa mamma som styrde med kaffe och disk!

Gulliga Elias kom hem med en bukett röda rosor till mig, sedan trivdes han som fisken i vattnet bland allt främmande! Och en duktig hjälpreda fick jag vid presentöppningen. Han gissade på varje paket: "kanske filt, kanske bil, kanske sak" så himla gulligt. Han förstod att alla saker var mina faktiskt, men alla grattis-kort la han beslag på. "Brev till mig" sa han. Min farmor och farfar hade skrivit ett eget litet brev till honom. Ett kort med en kanin, och så hade dom tejpat på tre tior. "Åhh post och pengar" utbrast en lycklig kille!

Jag fick sååå fina grejer. Massor av pengar, presentkort, fin ugnsform, kaffeburk, fin plåtburk, halsband, finaste gummistövlarna, blommor, tidningar, filmer, en Ernst ljusstake, en tvättkasse (internskämt hihi) och ett gäng snygga trosor! Tusen tack alla fina! Extra tack till mamma, pappa och farmor som bakade och donade - puss!

Nu är jag trött trött trött. Mattias, Emilia och Niklas spelar yatzy. Men jag orkar ta mig tusan inte, helt sop-slut är jag... Funderar på att göra som Elias - gå och sova!

Ska försöka hålla ut ett tag till ändå. Vara lite social, titta på allt nytt och plocka lite här och där. Sedan somnar jag nog gott efter en lovely dag.

Imorgon tar vi nya tag! Då är jag ju till och med 23 år när jag vaknar :-)



Kommentarer
mamma

Men herre min je....kan jag inte stava heller!?......."dit konto" jösses ;-) Tack själv förr en fin dag :-* puss <3

2013-08-18 @ 22:28:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0